Σοφία Βογιατζάκη: «Στον Λευτέρη Παπαπέτρου χρωστάω όλη μου την καριέρα»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Στον Λευτέρη Παπαπέτρου χρωστάω όλη μου την καριέρα»

Η Σοφία Βογιατζάκη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός τη σεζόν 2001-2002 στην κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου «Είσαι το Ταίρι Μου» στο MEGA.

Το «Είσαι το Ταίρι μου» προβλήθηκε ξανά σε επανάληψη με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Σας είδαμε και με τη Βίκυ Σταυροπούλου να κάνετε μία σκηνή πρόσφατα που έγινε viral ξανά. Η σκηνή με το καρπούζι. Πώς νιώσατε με αυτό, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα;

Αυτό συμβαίνει πάντα με αυτή τη σειρά και με τους ανθρώπους, όχι με όλους, με κάποιους όταν βρισκόμαστε είναι όντως σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Τι ήταν αυτή η σειρά για εσάς;

Εγώ στον Λευτέρη Παπαπέτρου χρωστάω όλη μου την καριέρα και αυτό θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Ήταν ο άνθρωπος που πρώτος με πίστεψε και μου άνοιξε την αγκαλιά του. Μου έδωσε τα φώτα του, μου εμπιστεύτηκε το υπέροχο κείμενο του. Θα τον ευγνωμονώ μέχρι να πεθάνω. Όλη αυτή η συγκυρία ήταν από κάθε άποψη πάρα πολύ ωραία. Έκανα μέσα από αυτό το σίριαλ φιλίες ζωής με τους ανθρώπους που γνώρισα. Ήταν όλα θετικά από κάθε άποψη.

Βullying συναντήσατε στη ζωή σας;

Επειδή δεν υπάρχει γενικότερα μέσα στο κεφάλι μου δεν το αναγνωρίζω κιόλας εύκολα. Εμφανώς όχι δεν το έχω συναντήσει. Σαφώς όμως έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν μιλήσει για τα κιλά μου. Εγώ δεν τα ακούω καν αυτά.

Η φιλία τι θέση έχει στη ζωή σας;

Την σημαντικότερη! Οι φίλοι μας είναι η περιουσία μας, ο καθρέφτης μας, η οικογένειά μας. Είναι το πολυτιμότερο πράγμα για μένα μαζί με την οικογένεια.

Πηγή Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved