Σόφη Ζαννίνου: «Η απώλεια του Δάκη εξακολουθεί να είναι τεράστια για εμένα»
Showbiz

Σόφη Ζαννίνου: «Η απώλεια του Δάκη εξακολουθεί να είναι τεράστια για εμένα»

Για την σχέση με τον πατέρα της, την συγγνώμη που δεν άκουσε ποτέ αλλά και για την απώλεια του Δάκη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σόφη Ζαννίνου.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα σας έχετε καταφέρει να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου;

Εάν δεν αλλάζεις κι αν δεν προσπαθείς καθημερινά, είσαι βλάκας. Καθημερινά ανακαλύπτω ελαττώματά μου και καθημερινά προσπαθώ να τα διορθώσω. Κάθε μέρα προσπαθώ στο τέλος της ημέρας να κάνω απολογισμό, να δω πού έχω κάνει λάθος, να μην το ξανακάνω, και αν από άγνοια μου έχω στεναχωρήσει κάποιον να ζητήσω συγνώμη. Γενικά προσέχω και δεν στεναχωρώ τους ανθρώπους. Περιμένω να με απογοητεύσουν πρώτα οι άλλοι και προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξη.

Είχατε ζητήσει συγγνώμη και από την κόρη σας επειδή ήσασταν σκληρή;

Βεβαίως έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη γιατί ήμουν πολύ σκληρή επειδή έτσι είχα μάθει από τον πατέρα μου.

Εσάς ο μπαμπάς σας σας ζήτησε συγγνώμη λόγω της συμπεριφοράς που είχε;

Όχι γιατί ίσως να μην το είχε καταλάβει και ποτέ ότι ήταν αυτή η συμπεριφορά σκληρή. Ο πατέρας μου δεν κατάλαβε ποτέ ότι ήταν σκληρός γιατί συγχρόνως ήταν και πολύ γλυκός. Σκέψου ότι η κόρη μου έκανε απουσίες εν αγνοία μου και πήγαινε ο παππούς της στο σχολείο να τις δικαιολογήσει. Εγώ το μάθαινα όταν τελείωνε η σχολική χρονιά.

Μιλήστε μου και για την απώλεια του Δάκη

Εξακολουθεί να είναι μία τεράστια απώλεια για εμένα. Κάθε βράδυ και κάθε πρωί μόλις ξυπνάω παρακαλώ τον Άγιο Εφραίμ που πιστεύω πάρα πολύ και με οδηγεί σωστά, να φιλάει τον Δάκη, τη Μάρθα Καραγιάννη, τον Ρόμπερτς Ουίλιαμ και τη Μίνα Αδαμάκη, τους τελευταίους ανθρώπους που χάσαμε. Και το βράδυ πάλι τον ευχαριστώ και τον παρακαλάω να τους έχει στο νου του. Το κενό που άφησε ο Δάκης δεν μπορεί να αναπληρωθεί από κανέναν.

Πηγή Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved