Κωστής Σαββιδάκης: «Τι σημαίνει «εξαργυρώνω»; Δεν χρειάζεται όλα πια να εξαργυρώνονται»
Showbiz

Κωστής Σαββιδάκης: «Τι σημαίνει «εξαργυρώνω»; Δεν χρειάζεται όλα πια να εξαργυρώνονται»

Ο Κωστής Σαββιδάκης σκηνοθετεί, ερμηνεύει και εμμένει στην ποιότητα θεατρικά, κάνοντας επιλογές που τιμούν τον ίδιο και το Θέατρο.

Ο Κωστής Σαββιδάκης έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων: «Οι Βασιλιάδες (2012-2014)» ως Λευτέρης, και «Με Τα Παντελόνια Κάτω (2013)». Για 3 χρόνια μας συντρόφευσε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 ως Παπά Γρηγόρης και μιλά στο περιοδικό Λοιπόν για τις προτάσεις που του έγιναν μετά αλλά και την επιτυχία της σειράς

Έχοντας συμμετάσχει σε μια επιτυχημένη καθημερινή σειρά, τις «Άγριες Μέλισσες», σε ένα συγκεκριμένο ρόλο, σας έγιναν προτάσεις για άλλες σειρές;

Ναι, δόξα τω Θεώ, είχα αρκετές προτάσεις μετά τις «Άγριες Μέλισσες». Τώρα, βέβαια, γιατί δεν είμαι κάπου τηλεοπτικά, αυτό είναι άλλο θέμα. Ένιωσα ότι ο παπά Γρηγόρης έπρεπε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την μικρή οθόνη, κι έτσι αποφάσισα να πω «ναι» μόνο σε κινηματογραφικές προτάσεις, και να επανέλθω τηλεοπτικά με την νέα σεζόν, αν προκύψει κάτι καλό.

Τι ήταν οι «Άγριες Μέλισσες» για εσάς;

Μία καθημερινή σειρά που μου έμαθε πολλά πάνω στην δουλειά μας, μία σειρά που μέσω αυτής με γνώρισε ο κόσμος, μια καθημερινή συνάντηση για τρία χρόνια με αγαπημένους συναδέλφους, και μια γλυκιά κουταλιά από μέλι στην καρδιά που θα την έχω πάντα μαζί μου ως φυλαχτό.

Πέρασαν 6 μήνες από το φινάλε της σειράς και θα ήθελα να μου πείτε αν μέσα σε αυτούς τους μήνες αρχίσατε να εξαργυρώνετε αυτή την επιτυχία.

Τι σημαίνει «εξαργυρώνω»; Δεν χρειάζεται όλα πια να «εξαργυρώνονται»! Γιατί για εμένα το «εξαργυρώνω» δεν σημαίνει κάτι οικονομικά, αλλά πάνω απ' όλα ποιοτικά. Να έχεις αν θες, π.χ., την δυνατότητα να πεις «όχι» σε κάποιες προτάσεις, και «ναι» σε κάποιες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι μπορείς να «εξαργυρώσεις» μια επιτυχία σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος και προσεχτικά βήματα για να επιλέξεις τι θα κάνεις μετά.

Πηγή Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved