Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Ποιος κληρονομεί το σπίτι του Elvis μετά τον θάνατό της;
Showbiz

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Ποιος κληρονομεί το σπίτι του Elvis μετά τον θάνατό της;

Σε ηλικία μόλις 54 ετών η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η κόρη του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ.

Σε ποιον θα περάσει η θρυλική Graceland μετά τον θάνατό της;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου το σπίτι που έμενε ο «βασιλιάς» του ροκ εν ρολ στο Memphis περνάει στα χέρια των παιδιών της Lisa Marie Presley, τις τρεις κόρες της Riley, Harper και Finley.

Η Graceland που είχε περάσει από τα χέρια του Έλβις στην κόρη του Λίζα παραμένει στην οικογένεια και φυσικά παραμένει ανοιχτό για επισκέψεις.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός. Είναι το μοναδικό παιδί του τραγουδιστή και ηθοποιού Έλβις Πρίσλεϊ και της ηθοποιού Πρισίλα Πρίσλεϊ καθώς και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της. Η Πρίσλεϊ είχε μια καριέρα στην μουσική βιομηχανία και έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους. Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένων του Μάικλ Τζάκσον, του Νίκολας Κέιτζ και του μουσικού παραγωγού Μάικλ Λόκγουντ, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών της.

Πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών από ανακοπή καρδιάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved