Λελέ Γκόφα: Η υπόσχεση που της έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο!
Showbiz

Λελέ Γκόφα: Η υπόσχεση που της έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο!

Μία περιπέτεια ήταν, ένας τρομακτικός εφιάλτης αλλά έφυγε πλέον και όλα είναι καλά για τον Στέλιο Ρόκκο και τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα

Το ζευγάρι σήμερα πέρασε την έξοδο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα ο αγαπημένος τραγουδιστής, μετά από έμφραγμα που υπέστη στο σπίτι του στη Λήμνο όπου ζει μόνιμα.

Μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί από το νησί του με C-130 άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να εισαχθεί σε νοσοκομείο και να δεχτεί τη φροντίδα των γιατρών.

Πράγματι έτσι και έγινε και παρά το γεγονός ότι ανησύχησε αρχικά όλους τους θαυμαστές του, ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί λίγες ώρες μετά καθώς είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Παρ' όλο που αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι ο Στέλιος Ρόκκος θα επιστρέψει στην πίστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με ανακοίνωσή του το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής με τη Λένα Ζευγαρά στη Θεσσαλονίκη ενημέρωσε όσους ήθελαν να τον απολαύσουν από κοντά πως θα είναι «σύντομα κοντά μας», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει, άμεσα τουλάχιστον.

Προφανώς, μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Στέλιος Ρόκκος πρέπει να ξεκουραστεί, να ανακτήσει δυνάμεις και να επιστρέψει γερός και δυνατός όταν οι γιατροί του το επιτρέψουν.

Πάντως, η Λελέ Γκόφα, σε μία συγκινητική ανάρτησή της σήμερα, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο, αποκάλυψε την υπόσχεση που της έδωσε ο σύζυγός της. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο:

«Έδωσε υπόσχεση !!!!! Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved