Βαλέρια Κουρούπη: Η απρόσμενη αποκάλυψη για τoν σύντροφό της! «Είναι πολύ μικρότερός μου»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: Η απρόσμενη αποκάλυψη για τoν σύντροφό της! «Είναι πολύ μικρότερός μου»

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20-01) η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός την οποία για μια ακόμη σεζόν παρακολουθούμε μέσα από της ΕΡΤ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια μετά τον χωρισμό της, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νεότερου άνδρα και πλέον δεν το κρύβει, όπως χαρακτηριστικά είπε στον «αέρα» της εκπομπής.

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λιγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το «τρία χρόνια, δεν πειράζει». Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων.

Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα. Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε», είπε και συνέχισε:

«Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved