Μενεγάκη: Το ανατρεπτικό look που επέλεξε για το Σαββατοκύριακο και η ερώτηση στους followers
Showbiz

Μενεγάκη: Το ανατρεπτικό look που επέλεξε για το Σαββατοκύριακο και η ερώτηση στους followers

Μπορεί η Ελένη Mενεγάκη να μας έχει συνηθίσει σε πιο grande εμφανίσεις όμως στην σημερινή της εκπομπή την Παρασκευή 20-01 η παρουσιάστρια επέλεξε ένα πιο casual σύνολο και μας άρεσε πολύ!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, το οποίο και την ακολουθεί, στηρίζοντάς την σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και συνεχώς ποστάρει φωτογραφίες τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πολλοί είναι εκείνοι που λατρεύουν το στιλ της, μιας και φροντίζει να είναι πάντα κομψή και να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, ανάλογα με τι της πηγαίνει στο σώμα της και την αναδεικνύει.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της τι επέλεξε να φορέσει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της. Με μπλε στενό παντελόνι, λευκό t shirt και μπλε φούτερ η Ελένη αναρωτήθηκε για πού ετοιμάζομαστε αυτό το Σαββατοκύριακο! Τη διαφορά βέβαια σε αυτή την εμφάνιση έκανε το υπέροχο jockey καπέλο της.

Δες την στη gallery

Αυτό το καπέλο φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα της καθώς το έχε ξαναφορέσει και μάλιστα το είχε συνδυάσει τέλεια με στενό φόρεμα καθημερινό κι ένα ζευγάρι παπούτσια, που είναι νούμερο ένα τάση της μόδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved