Παναγιώταρου: Ο Στάθης της είναι στον Άγιο Δομίνικο και εκείνη τού εύχεται για τα γενέθλιά του!
Showbiz

Παναγιώταρου: Ο Στάθης της είναι στον Άγιο Δομίνικο και εκείνη τού εύχεται για τα γενέθλιά του!

Για δεύτερη φορά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον αγαπημένο της, όμως ξέρει πως η συμμετοχή του Στάθη Σχίζα ήταν κάτι που ήθελε πολύ στο Survivor All Star και έτσι δεν είχε παρά να τον στηρίξει και σε αυτό το βήμα του. 

Σήμερα ο Στάθης Σχίζας έχει τα γενέθλιά τους και φυσικά όχι μόνο δεν τον ξέχασε αλλά θέλησε να του στείλει δημόσια και τις πιο γλυκές ευχές της. Μπορεί στον ίδιο να μη φτάσουν ποτέ, όμως δεν θα μπορούσε να μην εκφραστεί δημόσια, μιας και η Αλεξάνδρα έχει πολύ καλές σχέσεις με τους followers της. Ανέβασε λοιπόν φωτογραφία του και του ευχήθηκε:

«Πολύχρονος αγάπη μου. Χαρούμενα 31. Να είσαι γερός, τυχερός και ευτυχισμένος».

Να θυμίσουμε ότι η σχέση του ζευγαριού είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό όταν εκείνος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Η προσωπική τους ζωή μπήκε στο... μικροσκόπιο, με τον Στάθη, ο οποίος όπως θα θυμάστε ήταν και ο μεγάλος νικητής του τελευταίου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, να λέει συχνά σε συνεντεύξεις του πως έκανε... αγώνα για να κατακτήσει την καρδιά της Αλεξάνδρας.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν αφού το ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί αλλά έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ζώντας πλέον κάτω από την ίδια στέγη ενώ συνεργάζονται και επιχειρηματικά.

Το διάστημα που θα περάσουν χωριστά θα είναι αρκετά δύσκολο και για τους δύο, όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δείχνει αποφασισμένη να στηρίξει ξανά τον αγαπημένο της.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved