Νίκος Ξανθόπουλος: Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα και τα νεότερα για την κηδεία του- Πότε θα γίνει!
Showbiz

Νίκος Ξανθόπουλος: Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα και τα νεότερα για την κηδεία του- Πότε θα γίνει!

Το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, ο σπουδαίος Νίκος Ξανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σκληρότατη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, μιας και αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, που τελικά του στοίχισαν. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής που πρωταγωνίστησε στις ταινίες μελό του '60 και του '70, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, που με αγωνία άλλωστε παρακολουθούσε όλον αυτόν τον καιρό τις εξελίξεις για την υγεία του, αφού πρόσφατα είχε βγει από την εντατική, που νοσηλευόταν για περισσότερο από ένα μήνα.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου έγινε γνωστή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και έτσι τόσο η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού, όσο και ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε στη θλίψη. Πολλοί ήταν εκείνοι που μέσα από τα social media τους έγραψαν λίγα λόγια, με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό.

Ανάμεσά τους φυσικά και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος και αποχαιρέτησε τον Νίκο Ξανθόπουλο με μερικά συγκινητικά λόγια, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για το πότε και το που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Διαβάζουμε με θλίψη από τα site ότι έφυγε ο πολύ σπουδαίος άνθρωπος και ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος… Το αγαπημένο ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ της δεκαετίας του 60… Δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσω από κοντά αν και θα το ήθελα! Θυμάμαι με συγκίνηση τις ουρές στα σινεμά του ’60 όπου έμπαινε ο απλός λαός για να κλάψει μαζί του, να ταυτιστεί με τον αγνό εργατικό νέο που τα έβαζε με τους πλούσιους…

Αντιπροσώπευσε μια ολόκληρη εποχή! Της μιζέριας της μεταπολεμική Ελλάδας, της φτώχειας, της μετανάστευσης, του ψυχικού μεγαλείου! Τα τραγούδια του τα τραγούδησε όλη η Ελλάδα. Μεγάλος μάστορας του μπουζουκιού συνάμα. Κρίμα που παίζονται τόσα σπάνια οι ταινίες του! Θα σας θυμόμαστε πάντα πολυαγαπημένε μας Νίκο Ξανθόπουλε… Καλό ταξίδι στο φως,.. Η εξόδιος ακολουθία την Τρίτη στην μία το μεσημέρι στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved