Μάρα Ζαχαρέα: «Ραγίζει καρδιές» η πρώτη ανάρτησή της μετά από τον θάνατο του πατέρα της!
Showbiz

Μάρα Ζαχαρέα: «Ραγίζει καρδιές» η πρώτη ανάρτησή της μετά από τον θάνατο του πατέρα της!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Μάρα Ζαχαρέα, μιας και έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, σε ηλικία 88 ετών, με την δημοσιογράφο να μην μπορεί με τίποτα να το πιστέψει. 

Η είδηση ότι ο Αιμίλιος Ζαχαρέας έφυγε από τη ζωή, γνωστοποιήθηκε χθες από το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη.

Ο θάνατός του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στην οικογένειά του, τα μέλη της οποίας δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν πώς δεν θα ξαναδούν το αγαπημένο τους πρόσωπο, ανάμεσά τους φυσικά και η κόρη του, Μάρα Ζαχαρέα. Η δημοσιογράφος του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και αυτός μάλιστα είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από την παιδική της ηλικία και την συνόδευσε με μια φράση του λογοτέχνη Κώστα Κουλουφάκου: «Δεν θα βαρυγκωμήσουμε που θα μας κρίνεις και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις το όνομά μας. Ήρθαμε, κάναμε το καθήκον μας και φύγαμε». (Αιμίλιος Ζαχαρέας 1935 – 2023)»

Λίγα λόγια για τον Αιμίλιο Ζαχαρέα...

Ο ίδιος ήταν γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4. Τον Ιούλιο του 1962, ως μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114. Έχει δημοσιεύσει βιβλία άρθρα μελέτες και έχει διδάξει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτούτου Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει στις 11.00 την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved