Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για την κηδεία
Showbiz

Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για την κηδεία

Κηδεία Ξανθόπουλου: Το «παιδί του λαού», ο Νίκος Ξανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον χώρο της υποκριτικής.

Για έναν ολόκληρο μήνα νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων. Όταν η κατάστασή του βελτιώθηκε, μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη και εκεί συνέχισε τη θεραπεία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε τη δική του δύσκολη μάχη, έχοντας από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του την οικογένειά του. Ωστόσο, η καρδιά του δεν άντεξε και κατέληξε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 η οικογένεια του σπουδαίου ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως η κηδεία θα είναι πολιτική, ενώ επιθυμία τους είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του: «Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved