H Ελένη Φουρέιρα ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα σε εξώφυλλο περιοδικού!
Showbiz

H Ελένη Φουρέιρα ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα σε εξώφυλλο περιοδικού!

Στην αρχή κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή. Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της και θέλησε να ζήσει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της. Και τώρα, η Ελένη Φουρέιρα μιλάει για πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει...

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, για πρώτη φορά ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού με φουσκωμένη κοιλίτσα και μιλάει για το παιδί που περιμένει από τον έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου όπου ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ανέβηκε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα της Vogue Greece με την Ελένη Φουρέιρα να είναι πραγματικά πολύ όμορφη.

«Μια νέα @foureira . Στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, η κορυφαία ποπ σταρ με τις διεθνείς επιτυχίες, μιλάει για πρώτη φορά -εκ βαθέων- στον @vlasis_kostouros για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή. Μη χάσετε τη Vogue Greece Φεβρουαρίου, την Κυριακή 29/1, με την @kathimerini» αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας εξωφύλλου.

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής περιμένουν αγοράκι το οποίο να έρθει στον κόσμο στα τέλη του επόμενου μήνα. Μέχρι τότε, το ζευγάρι κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτεί τον μικρούλη όσο πιο σωστά γίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved