Παπαρίζου-Καψάλης: Κρυφές αφιερώσεις και τρυφερές στιγμές στα καμαρίνια!
Showbiz

Παπαρίζου-Καψάλης: Κρυφές αφιερώσεις και τρυφερές στιγμές στα καμαρίνια!

Κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας και πολλές φορές οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για κρίση στον γάμο της.

Ωστόσο το αυτί της Έλενας Παπαρίζου δεν ιδρώνει και κάνει αυτό που εκείνη θέλει, χωρίς να σκέφτεται τους άλλους, πόσω μάλλον τους κακεντρεχείς. Η αγάπη της για τον σύζυγό της είναι μεγάλη και ο γάμος τους συνεχίζει να έχει γερά θεμέλια.

Η τραγουδίστρια, με το που ξεκίνησε εμφανίσεις στον «Βοτανικό» με τον Γιώργο Σαμπάνη, δεν ήταν ποτέ μόνη. Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως ο Ανδρέας Καψάλης ήταν κάθε βράδυ μαζί της στο καμαρίνι, ενώ ελάχιστες φορές κατέβαινε στη «σάλα», καθώς δεν του αρέσει να τραβά τα βλέμματα. «Ήταν πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων και η Έλενα το σεβόταν αυτό», εξηγεί άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον. Εκείνος κάθε φορά που την έβλεπε να τραγουδά δεν έκρυβε τον θαυμασμό και την περηφάνια του.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Έλενα τον εντόπιζε στον καναπέ μέσα στο πλήθος και του έκανε αφιερώσεις χωρίς κανείς να το καταλαβαίνει.

Μάλιστα, λίγο πριν εκπνεύσει το 2022, η Έλενα Παπαρίζου ευχήθηκε για πρώτη φορά μαζί του μια χαρούμενη νέα χρονιά δημόσια, στα social media.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, μάλιστα, έγραψε: «Πέρασε άλλη μία χρονιά με πολλές αναμετρήσεις. Περνάει από μπροστά μου η κάθε στιγμή. Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και, από την άλλη, δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να τη διεκδικούμε και να την πολεμάμε! Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή! Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές μας. Με αγάπη, Έλενα!».

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012, μέσω φίλων. Σύντομα έγιναν ζευγάρι και έμειναν κάτω από την ίδια στέγη. Η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός κρατάνε τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και ο γάμος τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved