Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι τρεις συνήθειές της πριν κοιμηθεί και η «εμμονή» της!
Showbiz

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι τρεις συνήθειές της πριν κοιμηθεί και η «εμμονή» της!

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου φέτος πρωταγωνιστεί ως μοναχή Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο και μέσα από συνέντευξή της μας δίνει μία μικρή ιδέα του πώς είναι ως άνθρωπος. 

Ποιες είναι οι τρεις συνήθειές της που δεν ξεχνά ποτέ και ποια είναι η μεγάλη εμμονή της; Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τα μοιράζεται όλα μαζί σας...

Έχεις κάποια μικρή καθημερινή ιεροτελεστία; Κάποια ρουτίνα που σου αρέσει να απολαμβάνεις με τον εαυτό σου;

Φ.Π.: Πριν κοιμηθώ έχω τρία πολύ απλά και συνηθισμένα πράγματα που «πρέπει» να γίνουν για να κοιμηθώ. Πρέπει να ξεβαφτώ, να βουρτσίσω τα δόντια μου και να έχω νερό δίπλα μου. Πραγματικά σε όποια κατάσταση και να βρίσκομαι, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο βράδυ που κοιμήθηκα χωρίς να πλύνω τα δόντια μου. Και να έχω πέσει ήδη για ύπνο, το σκέφτομαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να κοιμηθώ και σηκώνομαι για να τα βουρτσίσω. Μόνο τότε μπορώ να κοιμηθώ.

Έχεις πει ότι γεννήθηκες γιαγιά. Πώς αποτυπώνεται αυτό στην καθημερινότητα και στη ζωή σου;

Φ.Π.: Απολαμβάνω τη ρουτίνα, έχω κάποιες συνήθειες, μια σειρά των πραγμάτων και δεν μου πολυαρέσουν οι αποφάσεις και οι αλλαγές. Γενικότερα είμαι αρκετά σταθερός χαρακτήρας, σπάνια θα ρισκάρω. Και επειδή αυτό συνήθως το συναντάς σε μεγαλύτερες ηλικίες και εγώ το έχω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, συνηθίζω να λέω ότι γεννήθηκα γιαγιά. Επίσης πολύ πιο πιθανό να με βρεις ξαπλωμένη στον καναπέ, κάτω από μια κουβέρτα, να βλέπω κάποια σειρά, από το να με δεις σε μια βραδινή έξοδο.

Ποια είναι η πιο ελληνική και ποια η πιο βρετανική συνήθειά σου;

Φ.Π.: Χρησιμοποιώ τη φέτα σαν γαρνιτούρα σε όλα τα φαγητά και λέω συνέχεια «I’m sorry».

Θα μοιραστείς μαζί μας και κάποιο κρυφό ταλέντο σου;

Φ.Π.: Δεν έχω, αλήθεια, κάτι αξιοσημείωτο. Βέβαια και να είχα, δεν θα σας το έλεγα για να μη βρεθεί κανείς και μου ζητήσει να το κάνω. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είμαι τόσο οργανωμένη που το λες και ταλέντο.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved