Παπαδάκη- Σόμμερ: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους- Η αποκάλυψη στα social media!
Showbiz

Παπαδάκη- Σόμμερ: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους- Η αποκάλυψη στα social media!

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από ένα μήνα έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της εγχώριας σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις κοινές τους φωτογραφίες, που όσο τις παρατηρούμε βλέπουμε το πόσο ταιριαστοί είναι, αλλά και το πόσο χαρούμενοι με την οικογένεια που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, μιας και ήρθε στη ζωή η κορούλα τους, που την περίμεναν πώς και πώς. Οι δυο γονείς είναι πανευτυχείς, όσο φυσικά και ο μικρός Ιάσωνας, που έγινε μεγάλος αδερφός. Από την πρώτη στιγμή, οι δυο τους έκαναν γνωστή την είδηση του τοκετού μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα social media, μιας και ο Κώστας Σόμμερ είχε δημοσιεύσει μερικά stories, αλλά και posts μέσα από το μαιευτήριο και είχε μάλιστα απαθανατίσει και την σύζυγό του να θηλάζει το πανέμορφο μωράκι τους.

Σήμερα, 23 Ιανουαρίου 2023, η γλυκιά μανούλα απάντησε σε μερικές ερωτήσεις στο Instagram, μιας και έκανε σχετικό Q&A και μεταξύ πολλών, απάντησε και στο τι όνομα θα δώσουν μαζί με τον σύζυγό της στην κόρη τους.

«Σιμόνη θα την πούμε όπως και την μαμά του Κώστα» είπε η γνωστή make up artist, ενώ στα backround φαινόταν και η υπέροχη φατσούλα της μικρής τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved