Δάφνη Λόρενς: Οι θεατρικές σπουδές, το The Voice, η ηλικία και η σχέση της με τη Άννα Βίσση
Showbiz

Δάφνη Λόρενς: Οι θεατρικές σπουδές, το The Voice, η ηλικία και η σχέση της με τη Άννα Βίσση

Είναι περιζήτητη στον χώρο της και γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της...

Η Δάφνη Λόρενς είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού τα τραγούδια της γίνονται επιτυχίες. Παρά το νεαρό της ηλικίας της αφού είναι μόλις 23 χρόνων, μετρά ήδη εκατομμύρια συνολικές προβολές στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube και χιλιάδες streams στο Spotify. Και μπορεί να τη γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το «The voice», όπου συμμετείχε μόλις στα 17 της χρόνια, όμως η Δάφνη από το 2020 έχει κυκλοφορήσει πέντε singles τραγουδιών, ενώ συνθέτει και κομμάτια πολύ γνωστών ερμηνευτών που σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

To «Hold on» και το «On the run» της Τάμτα, το «Αμαρτίες» και «Λίγο-λίγο» της Αναστασίας και το «Αίμα» της Άννας Βίσση φέρουν την υπογραφή της. Μάλιστα, λίγο πριν μπει το 2023 η Δάφνη μαζί με τον Ripen και τον Γιώργο Καλογεράκο κυκλοφόρησε το τραγούδι «Καλά Χριστούγεννα» (ψηφιακά από την Golden Records και τη Minos). Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στη σκηνή του «Hotel Ermou» στο πλευρό της Άννας Βίσση, αποκαλύπτει από πού αντλεί την έμπνευσή της.

«Η έμπνευση, όταν υπάρχει, έρχεται από παντού. Από συζητήσεις με ανθρώπους από εικόνες και στιγμές. Δεν έχει τόση σημασία η δική μου συναισθηματική κατάσταση, γιατί πολλές φορές γράφω έχοντας ένα concept στο μυαλό μου και ακούγοντας ιστορίες φίλων ή ανθρώπων από το περιβάλλον μου. Είναι ωραία διαδικασία να προσπαθείς να καταλάβεις πώς ένιωσε κάποιος για να το αποτυπώσεις σε στίχους και μελωδίες. Όσα περισσότερα projects κάνω, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω τι στοιχεία θέλω να έχουν τα κομμάτια μου και νομίζω ότι σιγά-σιγά αυτό αποτυπώνεται», λέει και προσθέτει πως το τραγούδι «Έφυγες», που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, συνεχίζει να ανεβαίνει, ενώ το «Σιγουριά», που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες εβδομάδες έχει και προσωπικά της στοιχεία.

Στις 30 Μαΐου του 2022 η συνεργασία με την Άννα Βίσση πραγματικά την απογειώνει. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και η Δάφνη κυκλοφορούν το ντουέτο «Αίμα» σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα και η επιτυχία είναι τεράστια. Βέβαια, η σχέση της με την Άννα Βίσση δεν σταματά στο τραγούδι αυτό. Ξεκινά μια μεγάλη συνεργασία στα live, που διαρκεί μέχρι σήμερα στη σκηνή του «Hotel Ermou». «Η Άννα είναι ένας πολύ ανοιχτός και καλός άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή ταιριάζαμε και είχαμε ωραία ενέργεια. Πάντα όταν χρειαστώ μια συμβουλή ή αν θέλω να μιλήσω για κάτι μαζί της είναι εκεί! Ήμασταν μαζί στην περιοδεία και τώρα στα lives σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα... Είναι υπέροχα!», λέει η Δάφνη Λόρενς με ενθουσιασμό.

Χώρος στο συναίσθημα

Εκτός από τη μουσική, η Δάφνη φοιτά και στη Σχολή Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. «Υποκριτική σπούδασα έναν χρόνο σε δραματική σχολή. Θεατρολόγος σπουδάζω ακόμη στη Θεατρικών Σπουδών. Δεν είχα ποτέ δίλημμα ποιο από τα δύο θα κάνω. Πάντα το ένα με βοηθούσε να κάνω καλύτερα το άλλο», εξηγεί. Και μπορεί να έχει πολλούς θαυμαστές όμως αυτό το διάστημα επικεντρώνεται στην καριέρα της. «Προς το παρόν, έχω αφιερωθεί στη μουσική και δίνω όλη μου την ενέργεια εκεί! Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να σκεφθώ κάτι τέτοιο τώρα.

Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, το ξανασυζητάμε», λέει γελώντας. Και μπορεί να δουλεύει ασταμάτητα, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τους αγαπημένους της και την οικογένειά της. «Πάντα βρίσκω χρόνο να αφιερώσω στους δικούς μου ανθρώπους και στον εαυτό μου, όσο μπορώ και προλαβαίνω. Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές με όσους αγαπάμε και μας αγαπούν, για να ανασυγκροτούμαστε. Σε όσους περνούν δύσκολες στιγμές θέλω να πω να μην ξεχνούν να δίνουν χώρο και χρόνο στον εαυτό τους και να αφήνουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους να υπάρξουν», καταλήγει η Δάφνη, η οποία ήρθε για να μείνει στην ελληνική μουσική σκηνή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved