Τούνη- Αλεξάνδρου: Φωτογράφιζονται αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι τους- «Λιώσαμε»!
Showbiz

Τούνη- Αλεξάνδρου: Φωτογράφιζονται αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι τους- «Λιώσαμε»!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, μιας και πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στη ζωή τους ο μικρός τους πρίγκιπας, που τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Το ζευγάρι είναι πλέον ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές, με τον μπέμπη τους, που δεν φεύγουν στιγμή από δίπλα του.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη, δεν τους επέτρεπαν να μείνουν για πολύ στη Θεσσαλονίκη, μιας και λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη γέννηση του μπέμπη, εκείνος έπρεπε να είναι παρών στην εκπομπή του MEGA "Χαμογέλα και Πάλι". Από την πρώτη στιγμή της γέννησης του μικρού, μπορεί η Ιωάννα Τούνη να χάθηκε για λίγες μέρες από τα social media, αλλά πλέον κάνει καθημερινές αναρτήσεις και μας περιγράφει τη νέα καθημερινότητα με τον μπέμπη.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα υπέροχο story με την Ιωάννα στην αγκαλιά του να κοιμάται, μιας και ο μικρός την έχει εξαντήσει, αφού είναι ακόμη νεογέννητο. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια τους και το μόνο σίγουρο είναι πώς τα συναισθήματα αγάπης που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved