Αθανασίου: «Το τίμημα είναι μόνο ότι δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που αγαπάω»
Showbiz

Αθανασίου: «Το τίμημα είναι μόνο ότι δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που αγαπάω»

Για τη σχέση του με την τηλεόραση, πώς νιώθει που συνεχώς τον ρωτάνε για τη Μαρία Σολωμού αλλά και για το αν μερικές φορές έχουν ξεπεραστεί τα όρια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάριος Αθανασίου.

Εχεις καλή σχέση με την τηλεόραση. Σωστά;

«Είναι η μεγάλη μου αγάπη. Μπήκα σ’ αυτή τη δουλειά λόγω του κινηματογράφου, αυτός με τράβηξε. Η μικρογραφία τού κινηματογράφου στην Ελλάδα είναι η τηλεόραση, οπότε δεν με κούρασε ποτέ ψυχικά. Και πάντα κρατάνε άσβεστες η φλόγα και η διάθεσή μου να κάνω τηλεόραση. Χωρίς θέατρο έχω αντέξει και μία χρονιά, ενώ χωρίς την τηλεόραση όχι».

Ακόμα όμως σε ρωτάνε για τη Μαρία Σολωμού. Δεν είναι βαρύ το τίμημα της τόσης έκθεσης;

«Το τίμημα είναι μόνο ότι δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που αγαπάω. Και προφανώς δεν ασχολούμαι και με τον εαυτό μου τόσο. Αυτό είναι το τίμημα. Το κομμάτι με τους δημοσιογράφους και την προσωπική μου ζωή το έχω συνηθίσει. Δεν με ενδιαφέρει πια. Όταν ήμουν πιο μικρός, θύμωνα και ήμουν πιο αντιδραστικός».

Έχουν ξεπεραστεί όρια στο παρελθόν;

«Μερικές φορές, ναι. Με το να μην έχεις προσωπική στιγμή ή να βρεθείς κάπου με την οικογένειά σου και να έχεις κάποιους να φωτογραφίζουν για να βγάλουν ένα θέμα. Έχω κυνηγήσει, έχω τσακωθεί, έχω κάνει διαφορά. Τώρα δεν με ενδιαφέρει πια. Είναι μέρος της δουλειάς, οπότε θα το δεχτώ σαν κάτι φυσιολογικό. Όμως το να με ρωτάει κάποιος, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια που έχω χωρίσει, για τη Μαρία, εμένα μπορεί να μου φαίνεται βλακώδες. Δεν θα του το πω, θα απαντήσω ευγενικά και θα πάω παραπέρα. Κάνω τόσα. Αν τώρα κάποιος θέλει να με ρωτήσει για τη Μαρία, τι να κάνω γι’ αυτό;», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αυγή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved