Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν θεωρώ πως η δημοσιότητα με έχει περιορίσει σε επίπεδο σχέσεων»
Showbiz

Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν θεωρώ πως η δημοσιότητα με έχει περιορίσει σε επίπεδο σχέσεων»

Βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η Ελένη Βουλγαράκη εντοπίζει τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τις αποφεύγει. Εξηγεί πόσο σημαντική είναι για εκείνη μια καλή συνεργασία, αλλά και γιατί κρατά επιφυλάξεις σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις της.

Η δημοσιότητα περιορίζει την προσωπική σου ζωή; Σε κάνει πιο επιφυλακτική;

«Είμαι, δυστυχώς, επιφυλακτική και αυτό δεν είναι απόρροια της δημοσιότητας, αλλά των εμπειριών μου μέχρι σήμερα. Κυρίως γιατί θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου. Κατά τα άλλα, δεν θεωρώ πως η δημοσιότητα με έχει περιορίσει σε επίπεδο σχέσεων. θα είμαι ίσως λίγο προσεκτική, ειδικά στην αρχή μιας γνωριμίας, αλλά μέχρι εκεί».

Κατάγεσαι από την Καστοριά. Επιστρέφεις στον τόπο σου;

«Στην Καστοριά είναι το πατρικό μου. Είναι οι γονείς μου, οι φίλοι μου... Δυστυχώς, δεν πηγαίνω όσο συχνά θα ήθελα. Πάντως, αυτό που απολαμβάνω πάντα είναι μια βόλτα γύρω από τη λίμνη, όπου το τοπίο είναι σαν πίνακας ζωγραφικής, και ατέλειωτους καφέδες με τους φίλους μου. Επίσης, αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να τρώω σπιτικό φαγητό που μου λείπει στην Αθήνα.»

Σε πιέζουν οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές;

«Πολύ! Και στην αρχή με στεναχωρούσαν. Τις αναγνωρίζω και απομακρύνομαι από αυτούς τους ανθρώπους. Ο καθένας ας κάνει τη δουλειά του και θα κριθούμε όλοι εκ του αποτελέσματος. Πιέζομαι, αλλά προχωράω. Θα αντιδράσω μόνο όταν καταλάβω ότι με υπονομεύουν και μου βάζουν τρικλοποδιές για να επωφεληθούν οι ίδιοι».

Υπάρχει ένα concept που θα μπορούσες να στηρίξεις μόνη σου;

«Υπάρχουν concept εκπομπών που έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς και έχω πει: «Μμμ, θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ αυτό»! Γενικά, μελλοντικά θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου και σε άλλα είδη εκπομπών. Θεωρώ πως ακόμη κάνω σχετικά τα πρώτα μου βήματα και, όπως προείπα, κάθε ημέρα μαθαίνω και εξελίσσομαι. Δεν έχω δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό ακόμη, δεν ξέρω ούτε εγώ τις δυνατότητές μου, αλλά ξέρω ότι ανθίζω σε περιβάλλον που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε εμένα, οπότε δεν θεωρώ τίποτα ακατόρθωτο με τη σωστή καθοδήγηση και στήριξη», λέει στη Real

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved