Κηδεία Ξανθόπουλου: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό
Showbiz

Κηδεία Ξανθόπουλου: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

Κηδεία Ξανθόπουλου: Συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοί του αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό, Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον χώρο της υποκριτικής.

Για έναν ολόκληρο μήνα νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων. Όταν η κατάστασή του βελτιώθηκε, μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη και εκεί συνέχισε τη θεραπεία του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε τη δική του δύσκολη μάχη, έχοντας από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του την οικογένειά του. Ωστόσο, η καρδιά του δεν άντεξε και κατέληξε.

Ήταν παιδί Ποντίων προσφύγων Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου κι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο το 1957.

Παντρεύτηκε δύο φορές, απέκτησε τέσσερα παιδιά και πέντε εγγόνια.

Χθες, 23 Ιανουαρίου η οικογένειά του ανακοίνωσε: «Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έμεινε χαραγμένος στη μνήμη μας ως το «παιδί του λαού». «Έχω δικαίωμα να σ’ αγαπώ», «Κάποτε κλαίνε κι οι δυνατοί», «Ταπεινός και καταφρονεμένος», «Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου» είναι κάποιες από τις αμέτρητες ταινίες του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος σφράγισε μία ολόκληρη εποχή.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου σκόρπισε θλίψη και σήμερα, 24 Ιανουαρίου αποχαιρετούν το «παιδί του λαού» κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Συντετριμμένη η οικογένειά του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved