Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Εκφράζομαι και μιλάω όπως θα έκανα με τους φίλους μου, χωρίς φίλτρα»
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Εκφράζομαι και μιλάω όπως θα έκανα με τους φίλους μου, χωρίς φίλτρα»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ξεκαρδιστικά λάθη στην ελληνική τηλεόραση, τα παράπονα που έχει δεχτεί από ανθρώπους που έχει κάνει συνεντεύξεις αλλά και τις δημόσιες σχέσεις στις οποίες όπως δηλώνει είναι πολύ κακή.

Τηλεοπτικά είσαι μια προσωπικότητα που δεν αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση.

«Ναι, έτσι είναι. Οτιδήποτε σκεφτώ θα το πω χωρίς να αναλογιστώ αν θα το παρεξηγήσουν. Αυτό είναι και το μεγάλο μου ατού, πιστεύω. Θα εκφραστώ όπως η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Επιλέγω να μην κρατάω μια πιο ουδέτερη γραμμή, ώστε να μην ενοχληθεί κάποιος, αλλά –αλήθεια σ’ το λέω– το κάνω χωρίς κακία. Εκφράζομαι και μιλάω όπως θα έκανα με τους φίλους μου, χωρίς φίλτρα».

Δεν σε απασχολεί μη διαταραχθούν οι δημόσιες σχέσεις σου;

«Καθόλου. Είμαι πάρα πολύ κακή σε αυτό το κομμάτι. Για τη δουλειά μας είναι πρόβλημα, αλλά δεν θέλω και να πιέζομαι. Θέλω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Δεν μπορώ να είμαι ψεύτικη και να πάω σε ένα κάλεσμα, ας πούμε, και να χαιρετάω ή να φιλάω ανθρώπους που δεν είναι φίλοι μου και δεν έχουμε σχέσεις. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Έχω καλές σχέσεις με όλους, δεν έχω τσακωθεί με κανέναν, αλλά στον χώρο είναι απειροελάχιστοι οι φίλοι μου. Είμαι κοινωνική αλλά μέχρι ενός σημείου».

Σου έχει παραπονεθεί ποτέ κανείς;

«Ναι, έχει τύχει να κάνω κάποιες συνεντεύξεις με ανθρώπους ή να πω τη γνώμη μου για κάτι και να με παίρνουν τηλέφωνο αργότερα και να μου λένε «γιατί παίξατε αυτό το κομμάτι και όχι εκείνο;» ή «γιατί το είπες αυτό για εμένα;». Κάθε φορά όμως τους απαντούσα ότι δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν. Πιστεύω ότι κανένας πανελίστας δεν έχει κάτι με τον συνεντευξιαζόμενο. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας. Θέλω να πιστεύω πως δεν έχω στενοχωρήσει ποτέ κάποιον και, αν το έκανα, δεν έγινε επίτηδες τουλάχιστον. Να σου πω την αλήθεια, με τα χρόνια θεωρώ πως για κάποιους είναι δύσκολο να δεχτούν τη γνώμη ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζουν. Δεν τους είναι ευχάριστο, αλλά εγώ πάντα σέβομαι κάθε άνθρωπο που μας τιμά και μας παραχωρεί δήλωση ή συνέντευξη. Και σε ποιον δεν έχει τύχει να τον πάρουν τηλέφωνο και να του παραπονεθούν;», λέει στο ΟΚ.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved