Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν είμαι αρνητική σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων»
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν είμαι αρνητική σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων»

Για τις σπουδές της, την καταγωγή της και τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Παράλληλη η παρουσιάστρια ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της και δεν δίστασε να πει πως αν κάποια στιγμή δεν νιώσει κακά με τον εαυτό της θα προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση.

Αποκαλύπτεις την ηλικία σου;

«Φυσικά, είμαι 37 ετών. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου σε γενικά πλαίσια. Δεν με ενδιέφερε ποτέ το νούμερο της ηλικίας μου. Φέτος αισθάνθηκα πρώτη φορά πως μεγαλώνω και υπάρχουν αλλαγές πάνω μου σε σχέση με το παρελθόν. Νομίζω όμως πως είμαι πολύ τυχερή γιατί το DNA μου είναι καλό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό φυσικά. Είμαι πολύ κοκέτα, προσέχω όσο μπορώ, βάζω τις κρέμες μου, ξεβάφομαι πολύ καλά πάντα, δίνω έμφαση στην εμφάνισή μου. Σε περίπτωση όμως που αντιληφθώ σε κάποια χρόνια πως χρειάζεται να κάνω κάτι για να αισθανθώ εγώ καλά με εμένα, θα το κάνω. Δεν είμαι αρνητική σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων».

Είσαι γεννημένη στην Ελλάδα, μεγάλωσες στην Ιταλία και τελικά επέστρεψες στη χώρα μας.

«Οι γονείς μου ζούσαν στην Ιταλία πριν γεννηθώ, απλά η μαμά μου επειδή είναι Ελληνίδα, ήθελε να με γεννήσει εδώ. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία και δεν μπορώ να πω πως δεν μου λείπει η γλώσσα, η μουσική, το φαγητό. Η οικογένειά μου ζει ακόμη εκεί και εγώ πηγαίνω πολύ συχνά. Στην Ιταλία όμως είναι πιο δύσκολο να βρεις μια καλή δουλειά και να γίνεις ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. Υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός. Η Ελλάδα όμως είναι κάτι άλλο. Ερχόμασταν κάθε καλοκαίρι και θυμάμαι ότι πάντοτε έφευγα με βαριά καρδιά από εδώ. Ήμουν πολύ μικρή και έλεγα «θέλω να μείνω εδώ». Τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα και πιο ανάλαφρα, με την καλή έννοια. Η Ελλάδα είναι ο Παράδεισος για μένα».

Οι σπουδές σου είναι πάνω στη μόδα, αλλά τελικά ασχολήθηκες με τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση στην τηλεόραση. Πώς προέκυψε;

«Έχω σπουδάσει κριτική μόδας στην Ιταλία, που είναι ένας κλάδος ο οποίος σχετίζεται με τη δημοσιογραφία εκεί και είναι πολύ γνωστός. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο Star ήθελαν έναν άνθρωπο να λέει τα θέματα της μόδας του εξωτερικού και κάπως έτσι ξεκίνησε η πορεία μου. Είχα και αυτή την προφορά, που τους φαινόταν τρομερά ενδιαφέρουσα, και κάπως έτσι ξεκίνησα. Λίγο αργότερα ήρθε και η συνεργασία μου με την Ελεονώρα», λέει στο ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved