Παόλα: Εικόνες από το υπέροχο σπίτι της! Οι minimal πινελιές και οι σικάτες γωνιές
Showbiz

Παόλα: Εικόνες από το υπέροχο σπίτι της! Οι minimal πινελιές και οι σικάτες γωνιές

Υπέροχο το σπίτι της που μένει με την κόρη της η Πάολα

Μπορεί η Πάολα να περνά το μεγαλύτερο διάστημα στη Χαλκιδική παρέα με τον σύντροφός της, όμως το σπίτι της στην Αθήνα, οπού μένει με την κόρη της, είναι το κάτι άλλο.

Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα που χωρίζεται σε δυο ορόφους με μια υπέροχη ξύλινη σκάλα, με τεράστιους χώρους, σικάτες γωνιές με φοβερή διακόσμηση και σε minimal ύφος.

Μπορεί η Πάολα να μην είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα social media ωστόσο σε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους followers της φαίνεται ξεκάθαρα το υπέροχο design.

Στους χώρους επικρατεί το μπεζ και το λευκό ενώ οι λεπτομέρειες οι χρυσές αλλά και τα φυτά που γεμίζουν το χώρο δίνουν μια ιδιαίτερη νότα στο σύγχρονο σπίτι της.

Δες φωτογραφίες στη gallery

Πρόσφατα η Πάολα αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς αλλά και στην κόρη της.

«Κάθε χρόνο έχω πρόταση από τηλεόραση, ειδικά για τα talent show, αλλά είναι έξω από τον χαρακτήρα μου. Με ενοχλεί που η κόρη μου μπορεί να βρεθεί και κάπου αλλού με την παρέα της, αλλά θα το καταπολεμήσω».

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί είχε πει: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμο. Δεν υπάρχει απομόνωση, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved