Survivor All Star: Αυτή είναι η γοητευτική πρώην σύζυγος του Καραγκούνια! Οι σχέσεις τους σήμερα
Showbiz

Survivor All Star: Αυτή είναι η γοητευτική πρώην σύζυγος του Καραγκούνια! Οι σχέσεις τους σήμερα

Survivor All Star: Την τύχη του στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είπε να δοκιμάσει και πάλι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο παίκτης του Survivor είναι γεννημένος στο Αίγιο και υπηρέτησε στα ΟΥΚ (βατραχάνθρωπος) του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια από τις πιο δύσκολες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο.

Αμέσως μετά την αποστρατεία του, ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, σε διάφορα μέρη του πλανήτη, προσπαθώντας να αποτρέψει τις επιθέσεις πειρατών. Ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την πυγμαχία. Στέφθηκε 7 φορές πρωταθλητής, ενώ υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας, έχοντας κατακτήσει ευρωπαϊκό τουρνουά.

Έχει εργαστεί και ως διαιτητής ποδοσφαίρου. Ήταν υποψήφιος για την Super League, αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας το 2009. Έχει έναν αδερφό που είναι ιερέας (πάτερ Σωτήριος).

Ο μεγαλύτερος «έρωτας» της ζωής του είναι η κόρη του, η Ραφαήλια, τον οποίο απέκτησε με την γοητευτική τότε σύντροφό του, Δήμητρα Κιτσάτη.

Και μπορεί το ζευγάρι να τράβηξε δρόμους χωριστούς ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας.

Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Δήμητρα Κιτσάτη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it».

Δες την στη gallery

Δείτε όσα είχε δηλώσει για τον Τάκη Καραγκούνια στην εκπομπή Love it της Ιωάννας Μαλέσκου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved