Στέφανος Κυριακίδης: «Μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο, κάθομαι και συζητάω μαζί τους»
Showbiz

Στέφανος Κυριακίδης: «Μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο, κάθομαι και συζητάω μαζί τους»

Φέτος ο Στέφανος Κυριακίδης βρίσκεται «Παγιδευμένος» στη φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1, δίνοντας μαθήματα ερμηνείας όπως και σε κάθε τηλεοπτική ή θεατρική του δουλειά

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μιλά για τον Γεράσιμο, τα σχόλια του κόσμου αλλά και τι του αρέσει να κάνε τον ελεύθερο του χρόνο.

Ο κόσμος τι σας λέει για τον Γεράσιμο;

«Έχει πλάκα, γιατί με είχαν συνηθίσει στη “Γη της ελιάς” ως Ιάκωβο και από τη μία μου λένε “γιατί έφυγες” και από την άλλη “τι καλό είναι αυτό που έκανες”. Κι εγώ τους κάνω πλάκα: τους λέω πως ό,τι έδινα ως Ιάκωβος θα το πάρω πίσω ως Γεράσιμος!»

Φαντάζομαι ότι αυτές οι αντιδράσεις του κόσμου είναι η ανταμοιβή σας...

«Μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο, κάθομαι και συζητάω μαζί τους. Το ζούσα και στο θέατρο, αλλά με την τηλεόραση είναι πιο πλατύ το φάσμα».

Ετοιμάζετε κάτι για το Θέατρο;

«Υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον, αλλά επειδή θέλω να είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω τώρα, το έχω αφήσει για το καλοκαίρι ή το επόμενο φθινόπωρο. Οπότε ας είμαστε καλά και βλέπουμε».

Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος τι σας αρέσει να κάνετε;

«Περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, με τις εγγονές μου, βλέπω θέατρο, διαβάζω, ακούω μουσική, συναντιέμαι με φίλους... Και όταν έχει καλό καιρό, περπατάω πολύ», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved