Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή και πολύ συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της για την εγκυμοσύνη της!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή και πολύ συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της για την εγκυμοσύνη της!

Άρχισαν οι προετοιμασίες για να υποδεχτούν η Ελένη Φουρέιρα, ο Αλμπέρτο Μποτία και οι οικογένειές τους το αγοράκι που κυοφορεί η τραγουδίστρια. 

Η Ελένη Φουρέιρα είναι 8 μηνών έγκυος και στα τέλη του Φεβρουαρίου θα φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Η συγκίνηση της οικογένειάς της είναι φυσικό, όσο περνά ο καιρός και πλησιάζει η μέρα του τοκετού, να αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Κάτι που διαπιστώσαμε και από την υπέροχη και πολύ τρυφερή ανάρτηση της αδελφής της Μαργαρίτας η οποία φανερά συγκινημένη την ανέβασε για να δείξει και έμπρακτα τη στήριξή της και τη συμμετοχή της στην ευτυχία της Ελένης Φουρέιρα.

«Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα» έγραψε η μεγαλύτερη αδελφή της τραγουδίστριας, Μαργαρίτα η οποία συνόδευε την ανάρτησή της με μία υπέροχη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα από το περιοδικό Vogue όπου δίνει συνέντευξη.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει δύο αδελφές, τη μεγαλύτερη Μαργαρίτα και την Ιωάννα που είναι και οι δύο μανούλες ήδη. Έχει και στις δύο αδυναμία, όπως βέβαια και στη λατρεμένη της μαμά που είναι περήφανη τόσο για τα παιδιά της όσο και για τα εγγόνια της. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved