Σπυροπούλου: Τρίβαμε τα... μάτια μας με τα κιλά που αποκάλυψε πως έχασε 3 εβδομάδες μετά τη γέννα!
Showbiz

Σπυροπούλου: Τρίβαμε τα... μάτια μας με τα κιλά που αποκάλυψε πως έχασε 3 εβδομάδες μετά τη γέννα!

Έναν στόχο είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την ημέρα που έβγαινε από το μαιευτήριο έχοντας μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην αγκαλιά τους τον γιο τους. 

Και ήταν ένας και μοναδικός! Να αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της που πλέον της έχει αλλάξει για πάντα τη ζωή. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο όμορφο έχει ζήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά την αποχώρησή της από το μαιευτήριο.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα λόγια της εκείνη την ημέρα που ξεκινούσε και επίσημα τη ζωή της με τον μικρό της άγγελο.

Από τότε έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και η Κωνσταντίνα αφοσιώθηκε στον μικρούλη αλλά και στην ανάγκη της να επιστρέψει στη σιλουέτα που είχε πριν μείνει έγκυος. Μην ξεχνάμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

Γι' αυτό και αυτές τις τρεις εβδομάδες εκτός από την αφοσίωσή της στο μωρό, αφοσιώθηκε και στην απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, τρίβαμε τα μάτια μας με την αποκάλυψή της ότι έχει χάσει μέσα σε αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων... 14 ολόκληρα κιλά. Ναι, καλά διαβάσατε. Όπως αποκάλυψε, καθημερινά περπατάει ή τρέχει προκειμένου να έχει σωματική άσκηση και μάλιστα σήμερα διένυσε 5,1 χλμ. προκειμένου να είναι εντάξει με τους στόχους της.

Δεν ξέρουμε πόσα κιλά της απομένουν για να επιστρέψει στο επιθυμητό για την ίδια βάρος, όμως το σίγουρο είναι πως η Κωνσταντίνα έχει κάνει το καλύτερο restart της νέας της ζωής ως μανούλας!

Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved