Μπερικόπουλος: «Όταν μου είπαν ότι θα κάνουμε ντουέτο με την Άννα στη σειρά πέταξα από τη χαρά μου»
Showbiz

Μπερικόπουλος: «Όταν μου είπαν ότι θα κάνουμε ντουέτο με την Άννα στη σειρά πέταξα από τη χαρά μου»

Αυτή η νύχτα μένει: Ο έρωτας για τη Διαμάντω του απόστρατου αντιστράτηγου της χωροφυλακής Θόδωρου Πασσαλίδη, τον οποίο ερμηνεύει υποδειγματικά ο Κώστας Μπερικόπουλος, είναι αγιάτρευτος.

Οι κοινωνικές συνθήκες τούς ανάγκασαν να χωρίσουν. Όμως η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Ο πολύπειρος Κώστας Μπερικόπουλος αναλύει το ρόλο του και δηλώνει ενθουσιασμένος με την εξέλιξη του χαρακτήρα που ερμηνεύει.

Έχετε διαγράψει μια μεγάλη πορεία μαζί με την Άννα Μάσχα στο θέατρο...

«Έχουμε βρεθεί με την Άννα στο παρελθόν σε πολλές παραστάσεις. Ήμασταν, ας πούμε, στην ομάδα του Θωμά Μοσχόπουλου και έχουμε δουλέψει πολύ και στο θέατρο “Αμόρε” και στο “Πόρτα”. Έχουμε γνωριστεί πολύ καλά μέσα από τη δουλειά. Ξέρετε, η δουλειά αυτή, και ιδιαίτερα στην πρόβα, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική με το συνάδελφό σου. Όταν μου είπαν ότι θα κάνουμε ντουέτο με την Άννα στη σειρά πέταξα από τη χαρά μου, το ίδιο κι εκείνη. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε έχοντας ένα παρελθόν και αυτό είναι στα συν».

Αξεπέραστος ο έρωτας του Θοδωράκη για τη Διαμάντω;

«Μεγάλος έρωτας, που δεν μου έχει περάσει. Από τη Διαμάντω είναι “ήξεις αφήξεις” μέχρι στιγμής τα πράγματα... Οι συνθήκες της εποχής ήταν τόσο δύσκολες, που δεν άφησαν αυτόν τον έρωτα, δυστυχώς, να καρποφορήσει. Την περίοδο που ήμασταν ζευγάρι με τη Διαμάντω, αυτή ήταν μια πολύ νέα τραγουδίστρια, με πατέρα κομμουνιστή. Και εγώ ήμουν ένας πολύ νέος χωροφύλακας και, απ’ ό,τι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα, διώκτης κομμουνιστών, λόγω υπηρεσίας φαντάζομαι, γιατί μετά πρέπει να άλλαξα στάση. Για να παντρευτεί ένας αξιωματικός μια καλλιτέχνιδα, έπρεπε να περάσει από τον έλεγχο της υπηρεσίας. Πολλοί περνούσαν και Στρατοδικείο όταν ο γάμος δεν γινόταν με την έγκρισή της. Με τη Διαμάντω αποφασίσαμε ο καθένας να χαράξει το δρόμο του και να χωρίσουμε. Αυτό άφησε, τουλάχιστον στον Θοδωράκη, κάτι ανικανοποίητο, που το φέρει μέχρι σήμερα».

Ο Νικολάκης είναι γιος του Θοδωράκη από μεταγενέστερη ερωτική επαφή τους;

«Ο Νικολάκης δεν ήταν καρπός της εποχής που ήταν ζευγάρι. Το σημαντικό είναι ότι εγώ δεν ξέρω την ύπαρξη του Νικολάκη», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved