Δημήτρης Αλεξάνδρου: Και μπαμπάς και fit! Τι είναι η keto δίαιτα που ακολουθεί;
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Και μπαμπάς και fit! Τι είναι η keto δίαιτα που ακολουθεί;

Μπαμπάς έγινε πριν από μερικές ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Και πώς όχι αφού μικρούλης έχει αλλάξει ολοκληρωτικά της καθημερινότητα των γονιών του και πλέον αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο.

Παρόλα αυτά όμως ο γοητευτικός παρουσιαστής, τον οποί απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου προσπαθεί να διατηρεί κάποια από τα πράγματα που έκανε πριν τον ερχομό του μωρό του και αυτά δεν είναι άλλα από τη γυμναστική και τη διατροφή που για εκείνον αποτελούν συνήθειες, οι οποίος του προσφέρουν ευεξία και καλή διάθεση.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόσφατα μας ενημέρωσε πως ξεκίνησε keto δίαιτα σε συνδυασμό με τη δίαιτα fasting και έχει ήδη μπει σε αυτό το διατροφικό πρόγραμμα ενώ παράλληλα επισκέπτεται -όταν υπάρχει χρόνος – και το γυμναστήριο.

Τι είναι η keto δίαιτα που ξεκίνησε;

Η δίαιτα κέτο ή κετογονική δίαιτα όπως ουσιαστικά λέγεται, είναι μια δίαιτα με χαμηλά ποσοστά υδατανθράκων και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλλά φυσικά υγιή λιπαρά, που προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία και την απώλεια βάρους

Τι είναι η δίαιτα Fasting

Η περιοδική νηστεία αναφέρεται σε ένα είδος διατροφής μειωμένων θερμίδων αλλά και νηστείας ταυτόχρονα. Η διαλείπουσα νηστεία περιγράφει έναν τύπο δίαιτας, που περιλαμβάνει εναλλασσόμενους κύκλους νηστείας με κανονικής διατροφής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved