Νομικού: Αυτό είναι το λαχταριστό γλυκό πρωινό της! Ιδανικό και για σένα που κάνεις διατροφή
Showbiz

Νομικού: Αυτό είναι το λαχταριστό γλυκό πρωινό της! Ιδανικό και για σένα που κάνεις διατροφή

Θρεπτικό, νόστιμο και ελάχιστες θερμίδες το πρωινό που επιλέγει η Δούκισσα Νομικού!

H Δούκισσα Νομικού παρά το γεγονός ότι φτιάχνει στα παιδιά της όλων των ειδών τις νοστιμιές είναι ιδιαιτέρως πειθαρχημένη στην διατροφή της ενώ και στις δυο εγκυμοσύνες της φρόντισε να μην ξεφύγει στο βάρος της, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε τον οργανισμό της σε υγιέστατα επίπεδα.

Και πώς το καταφέρνει ακόμη; Μια μικρή γεύση μας έδωσε καθώς πρόσφατα μοιράστηκε το λαχταριστό γλυκό πρωινό της με λίγες θερμίδες. Πρόκειται για μια μερίδα κρέπες από βρώμη με ταχίνι και κακάο.

Υγιεινό, θρεπτικό και ιδανικό ακόμη και για σένα που κάνεις διατροφή.

Δες το στη gallery

«Δεν είχα αγχωθεί ποτέ με τη ζυγαριά στις εγκυμοσύνες μου, ήμουν τόσο χαρούμενη που δεν με ένοιαζε. Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας. Αλλαξε ο μεταβολισμός μου, όπως στο σχολείο που ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία.

Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», είχε πει για το πώς κατάφερε να διατηρήσει την σιλουέτα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved