Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της! Όλα τα μυστικά της διατροφής της
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της! Όλα τα μυστικά της διατροφής της

Για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε την Αντιγόνη Κουλουκάκου μέσα από τον ρόλο της «Ιουλίας» στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου εκτός φυσικά από εξαιρετική ηθοποιό ανήκει και στην κατηγορία γυναικών που θαυμάζεις τόσο για την προσωπικότητά της όσο και για την γοητευτική της παρουσία.

Με φυσική ομορφιά, καλλίγραμμο και σώμα και υπέροχες στιλιστικές επιλογές.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη Ζωή μας», αποκάλυψε τα καθημερινά μυστικά της διατροφής της, τις τροφές που επιλέγει αλλά και τα τρικ που την βοηθούν να παραμένει σε φόρμα.

«Οι εποχές κλειδιά είναι η Άνοιξη και το φθινόπωρο που κάνουμε την προετοιμασία μας για να είναι ο οργανισμός μας εντάξει και να μπορεί να απορροφήσει αυτά που του προσφέρει το φυσικό περιβάλλον. Τα προϊόντα που επιλέγω πάνε ανά εποχές.
Δεν είμαι των συμπληρωμάτων, επειδή έχω θυροειδή κάνω κάθε 3-4 μήνες εξετάσεις και βλέπω ότι είναι όλα φυσιολογικά με βάση αυτά που τηρώ εγώ ευλαβικά, μετράω ακόμη και τις βιταμίνες που λαμβάνω από τα φρούτα και λαχανικά.


Δεν στερούμαι γλυκό, μετά το μεσημεριανό μου έχει γλυκό κάθε μέρα. Δε στερούμαι τίποτα απλά τρώω μικρές ποσότητες και τις συνοδεύω με σαλάτα. Δεν τρώω ψωμί ας πούμε, είναι κάποια τρικ που βοηθάνε. Με τα μακαρόνια δε θα φάω ποτέ ψωμί, αλλά σαλάτα. Αυτό που λέω σε κάποιους που θέλουν να κάνουν δίαιτα, είναι να μην κάνουν δίαιτα απλά μια φορά την εβδομάδα να την έχουν ελεύθερη. Εμένα η Κυριακή μου είναι ελεύθερη.

Γενικά τα φαγητά μου τα θέλω αλ ντέντε, τα λαχανικά λίγο βρασμένα, τα μακαρόνια αρκετά τραγανά αλλά το κρέας που επιλέγω είναι πάντα καλοψημένο», αποκάλυψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved