Χαλκιάς: Ο δημοσιογράφος γιος του και η ενδυματολόγος κόρη του -  Η σχέση με τα παιδιά του
Showbiz

Χαλκιάς: Ο δημοσιογράφος γιος του και η ενδυματολόγος κόρη του - Η σχέση με τα παιδιά του

Ο Τάσος Χαλκιάς εκτός από εξαιρετικός και αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος με ήθος όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί την Τέχνη είναι κι ένας θαυμάσιος οικογενειάρχης!

Με την επίσης ηθοποιό και γοητευτική σύζυγό του Πένυ Παπουτσή έχουν διαγράψει μια υπέροχη κοινή πορεία, η οποί μετρά 49 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

«Δεν ξέρω αν τότε οι γυναίκες ήρθαν πιο κοντά στην δική μου φυσιογνωμία ή τη φάτσα μου μέσω του “Love Sorry”, αλλά δεν είχα ποτέ παράπονο από κανέναν. Ήμουν παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι ένα καλούπι που μια φορά βγήκε στον κόσμο και δεν θα ξαναβγεί. Η λέξη ζήλια δεν υπάρχει για αυτή, υπάρχουν πολύ διαφορετικά πράγματα τα οποία την καλύπτουν και αυτό δεν υπάρχει», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ενώ σε άλλη είχε δηλώσει πως:

«Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου».

Εκτός από τρυφερός σύζυγος όμως είναι κι ένας περήφανος μπαμπάς. Η κόρη τους, Ηλιάνα Χαλκιά είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ενώ ο γιος του, Άρης Χαλκιάς είναι δημοσιογράφος.

«Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου και το κατάφερα. Αυτό δεν ήταν μια ανακούφιση, αλλά ήταν μια νίκη. Ένιωσα ικανοποίηση που κατάφερα να πείσω τα παιδιά μου ότι δεν είναι ένας χώρος στον οποίο έχουν θέση», έχει σχολιάσει χαρακτηριστικά για τα παιδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved