Xριστίνα Μπόμπα: Με αυτές τις τροφές έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης
Showbiz

Xριστίνα Μπόμπα: Με αυτές τις τροφές έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης

Σε κάθε της εμφάνιση, μαγνητίζει τα βλέμματα! Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπόμπα η οποία μπορεί τον Ιούνιο του 2021 να έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της με τον Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο σήμερα είναι πιο fit από ποτέ

Eίναι γνωστό πως η μελαχρινή καλλονή ακολουθεί πιστά έναν υγιεινό τρόπο ζωής, διατηρώντας ένα μέτρο στις ποσότητες των γευμάτων της.

«Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει, το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Το κόλπο για να μην μπαίνει στον πειρασμό να καταναλώνει γλυκά είναι φροντίζει να μην υπάρχουν καθόλου στο ψυγείο και στα ντουλάπια της. Όταν ωστόσο θέλει να υποκύψει σε μια γλυκιά αμαρτία, καταναλώνει μια μαύρη σοκολάτα.

«Προσπαθώ να μην τρώω γλυκά, όχι γιατί δεν μου αρέσουν, αλλά γιατί θεωρώ πως η ζάχαρη δεν έχει θρεπτική αξία, θα απολαύσω κάποιο γλυκό αν το λαχταρίσω, απλώς δεν θα υποκύψω σε κάθε μου λιγούρα. Και αν δεν μπορώ να αντισταθώ, θα προτιμήσω μια μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή μέλι με γιαούρτι. Το σημαντικότερο... προσπαθώ να μην έχω στο σπίτι γλυκά», λέει.

Όπως παραδέχεται το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό, επιλέγοντας καθημερινά θρεπτικά smoothies με φρούτα και λαχανικά, αλλά και αβγά και αβοκάντο.

«Είναι το μόνο σταθερό γεύμα. Κάθε πρωί φτιάχνω ένα smoothie με φρούτα, λαχανικά, τζίντζερ, γιαούρτι, γενικά ό,τι βρω στο ψυγείο. Αισθάνομαι ότι αυτό μου δίνει boost μέσα στη μέρα. Επίσης, αβγά, αβοκάντο και τυρί ή, τις ημέρες που βιάζομαι, γάλα αμυγδάλου με δημητριακά», έχει πει.

Εκτός από την ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί και την βοήθησε να χάσει τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης της, η Χριστίνα δεν ξεχνά και τη γυμναστική, μεγάλη της αγάπη είναι η yoga μιας και όπως έχει πει, δεν της αρέσει το γυμναστήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved