Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Η απώλεια των κιλών ήρθε μέσα από αρρώστια. Δεν έκανα δίαιτα»
Showbiz

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Η απώλεια των κιλών ήρθε μέσα από αρρώστια. Δεν έκανα δίαιτα»

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες δημοσιογράφους και όλα αυτά τα χρόνια διαγράφει τη δική της πορεία στην τηλεόραση, συμμετέχοντας σε πάνελ εκπομπών, αλλά και παρουσιάζοντας δικά της projects.

Με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού που σταθερά παρακολουθεί τα βήματά της.

H δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και διευθύντρια προγράμματος του 4mediaTv μιλάει για την διαδρομή της στο «Λοιπόν» ενώ μεταξύ άλλων αναφέρεται στην μεγάλη απώλεια των κιλών της.

Η απώλεια των κιλών ήταν μία δύσκολη διαδικασία;

«Η απώλεια των κιλών ήρθε μέσα από την αρρώστια, δεν έκανα μία δίαιτα για να αδυνατίσω. Έπαθα δύο φορές εκκολπωματίτιδα και αν δεν μου συνέβαινε αυτό δεν θα αδυνάτιζα ποτέ. Νοσηλεύτηκα και στο νοσοκομείο και στο σπίτι μου. Ακολούθησε η κατάθλιψη έπαθα πολλά. Αν δεν είχα να παλέψω με αρρώστια δεν θα αδυνάτιζα ποτέ γιατί είμαι του φαγητού. Δεν είχα στόχο ποτέ να αδυνατίσω ούτε είχα κόμπλεξ ποτέ, αρρώστησα και αδυνάτισα. Αν δεν αρρώσταινα δεν θα έχανα γραμμάριο».

Θυμίζουμε πως η είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram

«Αυτή η φωτογραφία έχει την ξενοιασιά και την χαρά που σου δίνει το καλοκαίρι 🔆🐚 και πλέον δεν ντρέπομαι να δείχνω όπως είναι το σώμα μου με όλα αυτά που παλιά ένιωθα άσχημα , και την κυτταρίτιδα μου έχω ❤️ και τις ραγάδες μου 😀 και τις ευρυαγγείες 🎈 και την κοιλίτσα την χαλαρή όλα αυτά που μας κάνουν να είμαστε ο εαυτός μας 💪και να τον αγαπάμε 🥰όπως είναι ❤️ γιατί είμαστε μοναδικοί και οποίος μας αγαπά αληθινά μας δέχεται όπως είμαστε 🌷 #summer #reallife #body #lovemyself #noretouch #womanpower #seavitamin #greece #smilealways #lifeisbeautiful»!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved