Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά από τις φήμες χωρισμού της από τον Χρήστο Μάστορα!
Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά από τις φήμες χωρισμού της από τον Χρήστο Μάστορα!

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη πώς η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι πλέον ζευγάρι, μετά τα όλα όσα εκτυλίχθηκαν πριν από μερικές μέρες στο μαγαζί που τραγουδά εκείνος με την Δέσποινα Βανδή. 

Μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι ακούγεται έντονα πώς είναι ερωτευμένοι, κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει τα όλα όσα λέγονται, αλλά τελικά οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές, για να είναι πραγματικά συμπτώσεις...

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει ακουστεί πώς η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δεν είναι πλέον μαζί. Όλα ξεκίνησαν μετά το περιστατικό που έγινε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής, όταν θαμώνας φλέρταρε την αγαπημένη του και ο τραγουδιστής του τα έχωσε από τη σκηνή. Μετά το περιστατικό, η Γαρυφαλλιά δεν ξαναπήγε στο μαγαζί που εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή και έχουν αραιώσει και τις κοινές τους εμφανίσεις.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι απογοητευμένος με την αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη εκείνο το βράδυ. Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού μετά από αυτό το περιστατικό έχουν ελαττωθεί, ενώ το προηγούμενο Σάββατο η κοπέλα βγήκε και δεν προτίμησε να πάει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Μάστορας αλλά διασκέδασε στον Γιώργο Σαμπάνη.

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου και μετά τα όλα όσα ακούγονται, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα story, γράφοντας: "Έχω master στις λάθος επιλογές"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved