H Βίκυ Καγιά ξεκινάει τη μέρα της στο σαλόνι του σπιτιού της κάνοντας γιόγκα
Showbiz

H Βίκυ Καγιά ξεκινάει τη μέρα της στο σαλόνι του σπιτιού της κάνοντας γιόγκα

Η Βίκυ Καγιά προκειμένου να φέρει σε πέρας μία ακόμα απαιτητική ημέρα, έχει βρει την όμορφη ρουτίνα της για να τα καταφέρνει στο απαιτητικό πρόγραμμά της. 

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς της με δύο παιδιά και ένα σωρό επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που αν δεν ξεκινούσε δυναμικά τη μέρα της με κάτι που την ισορροπεί, την ενδυναμώνει και την κρατά σε εγρήγορση, ίσως να μην τα κατάφερνε.

Και ποιο είναι το μυστικό της; Φυσικά η γιόγκα που κάνει σε καθημερινό επίπεδο και της εξασφαλίζει ότι θα έχει αρκετή ενέργεια για να φέρει σε πέρας το απαιτητικό πρόγραμμά της.

Η Βίκυ Καγιά κάνει εδώ και χρόνια γιόγκα και μάλιστα όταν μπορεί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την εκγύμνασή της.

Έχει personal trainer και μαζί της ακολουθεί βήμα βήμα τις ασκήσεις που της δείχνει προκειμένου να έχει μετά από κάθε συνεδρία το αποτέλεσμα που θέλει.

Πριν από μερικές μέρες η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την ώρα της γυμναστικής της. Ήταν στο σαλόνι του σπιτιού της που έχει φροντίσει να διαθέτει πολύ χρώμα, να είναι λειτουργικό και κυρίως πολύ cosy και να αποπνέει μία ζεστασιά.

Η ίδια, δίχως ίχνος μακιγιάζ και φορώντας άνετα ρούχα για γυμναστική, έδειξε να απολαμβάνει τη κάθε της στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες της personal trainer της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved