Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;
Showbiz

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;

Σύννεφα στη σχέση του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη μετά το περιστατικό με θαμώνα στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ή οριστικός χωρισμός; 

Όλα ξεκίνησαν μετά το περιστατικό που έγινε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής, όταν θαμώνας φλέρταρε την αγαπημένη του και ο τραγουδιστής του τα έχωσε από τη σκηνή!

Μετά το περιστατικό, η Γαρυφαλλιά δεν ξαναπήγε στο μαγαζί που εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή και έχουν αραιώσει και τις κοινές τους εμφανίσεις.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι απογοητευμένος με την αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη εκείνο το βράδυ μας αποκάλυψε χθες, 25 Ιανουαρίου ο Γρηγόρης Μπάκας.

Σήμερα, 26 Ιανουαρίου ο δημοσιογράφος έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Γρηγόρης Μπάκας τόνισε στο Πρωινό ότι ο Χρήστος Μάστορας είναι «ξενερωμένος» με τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη καθώς κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο νυχτερινό μαγαζί και όταν κάποιος άνδρας τη προσέγγισε εκείνη δεν έβαλε τα όριά της.

Μάλιστα, τρίτο πρόσωπο, φιλικό τους πρόσωπο παρενέβη για να τα βρουν και να βγουν και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία, όμως ο τραγουδιστής είναι "κλειδωμένος", "ξενερωμένος" είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved