Κώστας Κωστόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»
Showbiz

Κώστας Κωστόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»

 Ο Κώστας Κωστόπουλος απολογήθηκε για την υπόθεση βιασμού σε βάρος συναδέλφου του, της Έλενας Αθανασοπούλου

Ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία, κατά τη διάρκεια της απολογίας του και υποστήριξε πως με την αντίδικό του είχαν μια περιστασιακή σχέση πριν από 13 περίπου χρόνια και τίποτα περισσότερο.

Ανακριτής και εισαγγελέας αμέσως μετά την απολογία του κατηγορουμένου αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με τον εξής περιοριστικό όρο: Να απέχει από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου η οποία τον κατηγορεί ότι τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του πριν από 12 χρόνια. Ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού αρνήθηκε τα πάντα. Ο σκηνοθέτης ισχυρίστηκε πως είχε μια περιστασιακή γνωριμία με την ηθοποιό και τόνισε ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες σε βάρος του. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην απολογία του πως στόχος της καταγγέλλουσας ήταν να τον συκοφαντήσει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός τον κατήγγειλε τον Απρίλιο του 2022 ότι έπεσε θύμα βιασμού στα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής και στις πρώτες δηλώσεις της είχε πει: «Έπρεπε αυτό να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα, δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί εγώ πέρασα από πολλά στάδια, θυμού, θλίψης, οργής, πένθους. Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε. Ήμουν 21, ήταν πολύ άγριο αυτό που συνέβη».

Ο κ. Κωστόπουλος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και είχε κάνει τότε μία ανάρτηση στο Facebook: «Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση» και στη συνέχεια είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved