Νεφέλη Κουρή: «Κάθε φορά βιώνεις με διαφορετικό τρόπο την επιτυχία»
Showbiz

Νεφέλη Κουρή: «Κάθε φορά βιώνεις με διαφορετικό τρόπο την επιτυχία»

Η επαγγελματική ζωή της Νεφέλης Κουρή έχει πολλή δουλειά και λουσμένες με φως και επιτυχία στιγμές. Κάποιες από αυτές λιώνει και τη φετινή χρονιά, καθώς ο ρόλος της Αλεξίας στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA απασχολεί.

Η ηθοποιός μιλά στο περιοδικό Τύπος tv για το αν η σειρά θα πάει δεύτερη σεζόν και ποιες είναι οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Ένιωσες από την πρώτη στιγμή... τον παλμό της επιτυχίας;

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Οταν με κάλεσε ο σκηνοθέτης Κώστας Αναγνωστόπουλος, μου είπε ότι θα ξεκινούσαν γρήγορα τα γυρίσματα και ότι δεν μπορούσε να Βρει την Αλεξία που ήθελε. Οπότε έπρεπε να αποφασίσω γρήγορα αν θα πω το «ναι». Χωρίς να γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες για σενάριο, με έπεισε ο Κώστας, αυτός είχε πιστέψει από την αρχή αυτή την επιτυχία. Επαιξε ρόλο και το ότι θα έπαιζα μαζί ! με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, που συνεργαζόμαστε και στο «Βραχιόλι της φωτιάς» και κάνουμε παρέα. Φυσικά, μου φάνηκε δελεαστική και η ιστορία, το ότι μιλάμε για τον έρωτα μιας καλόγριας και ενός νεαρού»

Αυτή τη φορά πώς βιώνεις το ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τη δουλειά που κάνεις;

«Κάθε φορά βιώνεις με διαφορετικό τρόπο την επιτυχία. Φέτος, αυτό που κρατώ είναι ότι ο κόσμος μάς μιλά πολύ ευχάριστα, ανυπομονούν για τα επεισόδια, περιμένουν πώς και πώς τι θα συμβεί παρακάτω».

Με την Ελισάβετ ποια θα είναι η σχέση της; Την Αλεξία τη γοητεύει ο κόσμος του μοναστηριού;

«Η Ελισάβετ τη στηρίζει, αλλά η Αλεξία δεν θα κατευθυνθεί προς το μοναστήρι. θα κλειστεί στον εαυτό της».

Έχουν γίνει συζητήσεις για την επόμενη χρονιά;

«Νομίζω την άνοιξη θα ξέρουμε αν συνεχίσουμε και δεύτερη σεζόν».

Η διαίσθησή σου ποια είναι;

«Η δική μου διαίσθηση είναι ότι θα θέλαμε να πάει, αν υπάρξει ένα σωστό story, θεωρώ βέβαιά, ότι κάτι πρέπει να τελειώνει στην κορυφή του»

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες;

«Μιλάμε για μια καθημερινή σειρά, πρέπει να γυρνάμε πολλές σκηνές κάθε μέρα και μάλιστα από διαφορετικά επεισόδια. Δεν έχουμε με την πολυτέλεια να δίνουμε πολύ χρόνο στην κάθε σκηνή. Πρέπει να πηγαίνουμε στο σετ και συγκεντρωμένοι και έτοιμοι», λέει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved