Σάσα Μπάστα: Οι πλαστικές επεμβάσεις, τα 5,5 κιλά της εγκυμοσύνης και το εξώφυλλο των 22.000 ευρώ
Showbiz

Σάσα Μπάστα: Οι πλαστικές επεμβάσεις, τα 5,5 κιλά της εγκυμοσύνης και το εξώφυλλο των 22.000 ευρώ

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα 5,5 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, τις πλαστικές επεμβάσεις, τον λόγο που δεν είχε στενές σχέσεις με τον πατέρα της και για το εξώφυλλο των 22.000 ευρώ.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, καθώς και για την οικογένειά της.

«Όταν είχα πάει στη «Φάρμα», η κόρη μου έλεγε ότι είμαι σε ένα “κουτί με τα ζωάκια”. Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Και πρόσθεσε στην Άννα Ζηρδέλη: «Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω».

Για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη ανέφερε πως, «ο Θέμος λείπει πολύ, με στήριζε και πίσω από τις κάμερες, υπήρχε μια οικογένεια από πίσω».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και για τα ακριβοπληρωμένα εξώφυλλα που έχει κάνει, δήλωσε: «αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα. Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

Για την πίστη της στον Θεό σημείωσε πως, «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό! Η κόρη μου είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία .Όταν γέννησα είπα «Θεέ μου να μην πονέσω» και γέννησα σε 10 λεπτά».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved