Χρήστος Βαλαβανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του»
Showbiz

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του»

O Χρήστος Βαλαβανίδης, είναι ένας ηθοποιός και ποιητής, ο οποίος έχει διανύσει χιλιόμετρα σε τηλεοπτικές σειρές στην τηλεόραση, σε βιντεοταινίες και στο θέατρο.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει πληθώρα μερικών από των πιο δημοφιλών παραστάσεων και μάλιστα, έχει υπηρετήσει και πάρα πολλά είδη τέχνης όπως: Αρχαίο δράμα, μουσικό θέατρο, επιθεώρηση κτλ.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μιλώντας στο Λοιπόν σχολιάζει μεταξύ άλλων την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σήμερα υπάρχει μιμητισμός ανάμεσα στα τηλεοπτικά προγράμματα;

«Υπάρχει βέβαια και βλέπουμε και πολύ κακά σίριαλ αλλά και πολύ καλά. Τρία, τέσσερα είναι εξαιρετικά αλλά υπάρχουν και πολλά που είναι άθλια».

Οι μέχρι τώρα αποφάσεις της δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη πώς σας φάνηκαν; Η επιστροφή Κιμούλη στο θέατρο;

«Περιμένω την τελική απόφαση της δικαιοσύνης. Περιμένω ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι άλλη περίπτωση. Είναι ένας καλό σκηνοθέτης, καλός ηθοποιός και μπορεί να έκανε κακή επιλογή για το πώς μπορεί να φέρεται στους συναδέλφους. Αυτό δεν με εκπλήσσει γιατί πάντα οι σκηνοθέτες μιλούσαν άσχημα στους ηθοποιούς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του και την άφησε να υπάρχει επιθετικά μέσα στο επάγγελμα. Είχε αχαλίνωτη λίμπιντο. Δεν μπορούσε να το ελέγξει, αλλά δεν ζήτησε και συγγνώμη από τα θύματα του. Έπρεπε να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη όπως κλαίει τώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

Είχατε γνώση ότι υπήρχαν τέτοια φαινόμενα στον χώρο;

«Το είχα ακούσει αλλά δεν το είδα. Στο θέατρο και γενικά στη ζωή τα κουτσομπολιά είναι κακό πράγμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved