Δανάη Μιχαλάκη: «Το μόνο που έχω βαθιά στην καρδιά μου είναι να κάνω μιούζικαλ»
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: «Το μόνο που έχω βαθιά στην καρδιά μου είναι να κάνω μιούζικαλ»

Αυτή την περίοδο η Δανάη Μιχαλάκη ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Παραλία».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για τη σειρά, για τον ρόλο της και αν υπήρξε ποτέ φιλόδοξη.

Ετοιμάζεσαι και για τηλεοπτική επάνοδο.

«Αυτή την περίοδο κάνουμε γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία». Πρόκειται για κάτι διαφορετικό και περνάμε πολύ ωραία. Η σειρά είναι εποχής, διαδραματίζεται το ’69, κι έχω πάλι το ρόλο μιας αδελφής - αλλά τουλάχιστον έχω αδελφό αυτήν τη φορά! Υποδύομαι μια γυναίκα από την Κρήτη η οποία είναι καρδιολόγος, έχει ζήσει δέκα χρόνια στο Λονδίνο και επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της. Επιστρέφει για να ανακοινώσει κάτι στην οικογένεια της, αλλά γίνεται ένας φόνος και στη συνέχεια όλα εξελίσσονται γύρω από αυτόν. Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι θα δούμε τη ζωή στην Κρήτη εκείνη την εποχή, παράλληλα με εκείνη των χίπηδων στα Μάταλα και τη σχέση τους με τους ντόπιους».

Γυρίσματα και παράσταση μαζί συνήθως σημαίνει ατέλειωτες ώρες δουλειάς. Ποια είναι η ανταμοιβή;

«Για μένα, το να περνώ καλά. Δεν εστιάζω στην επιτυχία».

Το μέγεθος του ρόλου;

«Ούτε αυτό με απασχολεί. Με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου».

Φιλόδοξη είσαι;

«Δεν ξέρω αν είμαι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Είμαι ευγνώμων που δουλεύω, μέχρι εκεί. Κάνω όνειρα, αλλά δεν αγχώνομαι για κάτι. Το μόνο που έχω βαθιά στην καρδιά μου είναι να κάνω μιούζικαλ, με το οποίο έχω τρέλα από μικρή. Είχα δει τον πατέρα μου σε μια παράσταση που είχε χορό, τραγούδι και πρόζα και κατάλαβα πόσο ωραία μπορούν να συνδυαστούν και τα τρία πράγματα που μου αρέσουν. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά, μετά από εκείνη την παράσταση, αγάπησα το μιούζικαλ και σκέφτηκα ότι είναι κάτι που θα ήθελα και θα μπορούσα να παίξω», λέει στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved