Δούκισσα Νομικού: "Δεν χρωστάω πολλά στα καλλιστεία... αλλά στους ανθρώπους που με πίστεψαν"
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: "Δεν χρωστάω πολλά στα καλλιστεία... αλλά στους ανθρώπους που με πίστεψαν"

 Το δικό της ξεκαθάρισμα έχει κάνει εδώ και καιρό, από ό,τι φαίνεται, η Δούκισσα Νομικού η οποία αποκαλύπτει και πού χρωστάει και πού όχι.

Όπως τονίζει: «Για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ πως οφείλω στον διαγωνισμό, αλλά στους ανθρώπους που με έχουν πιστέψει και με έχουν εμπιστευτεί μέχρι τώρα. Αναγνωρίζω πως ήταν το σημείο εκκίνησης, όμως αυτό από μόνο του δεν θα ήταν αρκετό».

Η ίδια αποκαλύπτει επίσης πως: «Νιώθω τυχερή, δυνατή, περήφανη. Τυχερή γιατί είχα τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου στο ξεκίνημά μου και βέβαια την οικογένειά μου, που στηρίζει από την πρώτη στιγμή τις επιλογές μου και με συμβουλεύει. Δυνατή, γιατί έχω δουλέψει και έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Περήφανη γιατί δεν έχω μετανιώσει για καμία από τις επιλογές μου».

Ποιος είναι όμως ο πιο αυστηρός κριτής της; Η ίδια λέει: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρή κριτής. Ίσως και να είμαι η πιο αυστηρή κριτής του εαυτού μου! Δεν θα έβαζα ακόμα βαθμό, θα ζωγράφιζα ένα λουλούδι και θα έγραφα «συνέχισε να προσπαθείς», όπως μας έγραφαν οι δάσκαλοί μας στο δημοτικό για να μας δώσουν θάρρος».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved