Δανάη Μιχαλάκη: «Μετά την εφηβεία, άλλαξα πολλά στον εαυτό μου»
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: «Μετά την εφηβεία, άλλαξα πολλά στον εαυτό μου»

Η Δανάη Μιχαλάκη τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μοναξιά της δύσης».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της, πώς ήταν εκείνη στην εφηβεία αλλά για το αν η συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, της άνοιξε τον δρόμο για το θέατρο.

Πώς νιώθεις ως η μοναδική γυναίκα της παράστασης;

«Με προσέχουν πολύ, δεν έχω παράπονο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει αρχικά ότι ο θίασος αποτελείται από άντρες, εκτός από μένα. Για μένα, ωστόσο, είναι κάτι πολύ φυσικό καθώς από μικρή έκανα παρέα κυρίως με αγόρια, έχω καλούς φίλους. Επιπλέον, έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά του θιάσου».

Πώς αντιμετωπίζεις το ρόλο σου;

«Μου θυμίζει λίγο εμένα στην εφηβεία. Είναι ένα κορίτσι τελείως κόντρα στη φύση της, αθυρόστομη, παράξενη και απρόβλεπτη. Πουλά το λαθραίο ουίσκι που φτιάχνει ο πατέρας της και καταλαβαίνεις πως κρύβει άσχημα βιώματα, πως κουβαλά μεγάλη ιστορία.

Τι απ’ όλα αυτά κουβαλούσες στην εφηβεία σου;

«Το ότι δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει - λίγο τα νεύρα, λίγο η φάση της εφηβείας. Βέβαια, ο καθένας τη βιώνει διαφορετικά. Η δική μου ήταν στα κόκκινα».

Η εφηβεία σου όμως περιελάμβανε και τέχνη. Βρήκες διέξοδο σε αυτήν;

«Είχε τέχνη και είχε πολλά μαθήματα. Μετά την εφηβεία, άλλαξα πολλά στον εαυτό μου. Έφερα μια ζεν αίσθηση στη ζωή μου, κατάλαβα τι μου ταιριάζει και τι όχι, τι κάνει καλό σε μένα αλλά και στους γύρω μου, διότι έβλεπα τι επιρροή είχε η συμπεριφορά μου στους δικούς μου ανθρώπους. Έχω καταλήξει πάντως στο ότι η εφηβεία μάς κάνει καλό, μας μαθαίνει τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε εσωτερικά».

Είναι διαφορετικά τα πράγματα στο θέατρο μετά από μια επιτυχία; «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είχα κάνει θέατρο πριν παίξω στην τηλεόραση, εκτός από μια παιδική παράσταση, η οποία κράτησε λίγο».

Δεν σου είχε δοθεί καμία ευκαιρία μέχρι τότε;

«Πήγαινα σε οντισιόν συνεχώς, είχα αφιερώσει χρόνο καθαρά σε αυτό. Έγινε όμως αυτό που πίστευα πάντα: βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος».

Η πόρτα του θεάτρου λοιπόν άνοιξε μέσω τηλεόρασης και υποθέτω πως πλέον έχεις προτάσεις

«Πράγματι, από την πρώτη χρονιά στις «Άγριες Μέλισσες» είχα προτάσεις. Συνέβη αυτό το απίστευτο: σου λένε απλώς ότι σε θέλουν χωρίς καν να περάσεις από οντισιόν».

Σε παραξένεψε αυτό;

«Μετά από τόσες οντισιόν και casting, αρχικά μου φαινόταν κάπως περίεργο. Είναι κάτι που έχεις κερδίσει ωστόσο», λέει στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved