Σπυροπούλου: Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί μετά την εγκυμοσύνη της και χάνει κιλά
Showbiz

Σπυροπούλου: Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί μετά την εγκυμοσύνη της και χάνει κιλά

Μαμά έγινε αρχές Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά αφού πλέον το μωρό της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της.

Η Κωνσταντίνα απολαμβάνει όσο τίποτα τη μητρότητα περνώντας πολύ χρόνο με το μωράκι τους χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως έχει παραμελήσει τον εαυτό της. Τι σημαίνει αυτό;

Η παρουσιάστρια έχει ήδη μπει σε πρόγραμμα διατροφής και σωματικής άσκησης ώστε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δεν μας έχει αποκαλύψει πόσα πήρε ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε πρόσφατα τη νέα της εικόνα μετά την εγκυμοσύνη λέγοντας πως ήδη έχει χάσει τα πρώτα 14 κιλά που είχε πάρει ενώ μέσα από τα stories της είδαμε το είδος γυμναστικής που κάνει και τη βοηθά πολύ στην απώλεια των κιλών.

Φορώντας μαύρο κολάν και μαύρο αθλητικό μπλουζάκι την είδαμε ξανά στο γυμναστήριου να κάνει διάδρομο. Το περπάτημα εξάλλου παράλληλα με σωστή διατροφή είναι η πλέον κατάλληλη άσκηση για απώλεια βάρους.

Δες το βίντεο

Όπως έχει αποκαλύψει καθημερινά περπατάει ή τρέχει προκειμένου να έχει σωματική άσκηση και μάλιστα σήμερα διένυσε 5,1 χλμ. προκειμένου να είναι εντάξει με τους στόχους της.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα λόγια της εκείνη την ημέρα που ξεκινούσε και επίσημα τη ζωή της με τον μικρό της άγγελο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved