Ιωάννα Μαλέσκου: Το απίθανο υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει στην εγκυμοσύνη της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Το απίθανο υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει στην εγκυμοσύνη της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι.

Η όμορφη παρουσιάστρια αυτό το διάστημα προετοιμάζει τα πάντα γύρω από τις διαδικασίες ώστε να είναι έτοιμη για να υποδεχτεί το μωράκι της ενώ παράλληλα φροντίζει πολύ τον εαυτό της καθώς έχει σημασία να προετοιμάζει το σώμα της.

Η Ιωάννα εξάλλου πάντα άνηκε στην κατηγορία των γυναικών που προσέχουν ιδιαίτερα όχι φυσικά για την εξωτερική εμφάνιση αλλά για την υγεία της.

Ήταν και συνεχίζει να είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν απολαμβάνει τις λιχουδιές της, όταν τις επιθυμεί ενώ από την αρχή της εγκυμοσύνης της ακολουθεί και συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης ιδανικό για εγκυμονούσες.

Πιο συγκεκριμένα πιλέγει τις pilates, τονίζοντας πως θα γυμνάζεται όσο αντέχει.

Όσο για τις διατροφικές επιλογές της;

Η καλή μέρα ξεκινά από νωρίς το πρωί και πρόσφατα μέσα από τα stories της είδαμε τι επιλέγει ώστε να είναι και θρεπτικό και χορταστικό και με λίγες θερμίδες. Ετοιμάζει από το βράδυ πρωινό σε γυάλα με γάλα ή γιαούρτι, σπόρους τσία, βρόμη και φρέσκα φρούτα.

Δες το βίντεο που ανέβασε

«Αυτό που θέλω να πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούµαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα», είπε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved