Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει στον καθρέφτη αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλίτσα της ένα μήνα πριν γεννήσει
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει στον καθρέφτη αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλίτσα της ένα μήνα πριν γεννήσει

Η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η τραγουδίστρια πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη, αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλίτσα της, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά.

Να σας θυμίσουμε ότι λίγο πριν γεννήσει έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ελληνική Vogue και αποκάλυψε τις αποτυχημένες εξωσωματικές αλλά και τις δυσκολίες στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Και υπογράμμισε η τραγουδίστρια η οποία σε ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της: «Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

Δείτε την Ελένη με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved