Τούνη – Αλεξάνδρου: Το απίθανο σαλόνι τους! Ο τεράστιος λευκός καναπές και το aesthetic τζάκι
Showbiz

Τούνη – Αλεξάνδρου: Το απίθανο σαλόνι τους! Ο τεράστιος λευκός καναπές και το aesthetic τζάκι

Στην Αθήνα βρίσκονται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με το μωράκι τους.

Το ζευγάρι μετά τον τοκετό αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα, ώστε η Ιωάννα να έχει τη φροντίδα του συντρόφου της, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα.

Οι δυο τους μαζί με τον μπεμπάκο τους περνούν όμορφες στιγμές όπως έχουμε δει κατά καιρούς μέσα από τα social media τους με την Ιωάννα να προσπαθεί να βρει τα πατήματά της σύμφωνα με τις ανάγκες του νεογέννητου γιου της.

Στο σπίτι που μένουν στην Αθήνα έχουν ήδη κάνει αλλαγές και μάλιστα πρόσφατα ο παρουσιαστής μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από το σαλόνι της, οπού μετακίνησε ορισμένα έπιπλα ώστε να μπει το relax του μωρού και μερικά ακόμη αντικείμενα, χρηστικά για τη διευκόλυνσή τους.

Η Ιωάννα μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης (26-01) με αφορμή τη διακοπή ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας μοιράστηκε ένα βίντεο οπού είδαμε το σαλόνι του σπιτιού τους.

Με υπέροχη διακόσμηση, έναν τεράστιο λευκό καναπέ και φυσικά στη μέση ένα υπέροχο και άκρως μοντέρνο τζάκι. Ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να περνούν όμορφες στιγμές οι τρεις τους με ζεστασιά και αγάπη!

Δες το στο βίντεο

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να συνεχίζει:

«Είχαμε όλη αυτή την αγωνία, τέλος καλό όλα καλά. Έχουμε το παιδάκι μας εδώ...».

«Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι», είπε στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved