Τούνη - Αλεξάνδρου: Η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο με τον νεογέννητο γιο τους
Showbiz

Τούνη - Αλεξάνδρου: Η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο με τον νεογέννητο γιο τους

Το πρωί της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισκέφτηκαν με το νεογέννητο γιο τους για πρώτη φορά τον παιδίατρο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα instastory στο οποίο η Ιωάννα Τούνη κρατάει στην αγκαλιά το μωράκι τους στο ιατρείο.

Στη συνέχεια και η Ιωάννα Τούνη πόσταρε ένα story αποκαλύπτοντας πως ο μπόμπιράς τους είναι υγιέστατος.

«Καλημέρα. Έχουμε πάει το μπεμπάκι μας στον παιδίατρο για πρώτη φορά. Χαίρει άκρας υγείας. Φτύστε τον, μην το ματιάσατε», είπε η Ιωάννα Τούνη για τον 18 ημερών γιο τους!

Δείτε τους δύο νέους γονείς να πηγαίνουν με τον γιο τους στον παιδίατρο

Περιμένοντας στο ιατρείο

Να σας θυμίσουμε ότι όταν σε πρόσφατο Q&A που έκαναν οι δυο τους, ρωτήθηκαν για την εμπειρία του τοκετού, η Ιωάννα δεν έκρυψε ότι ζορίστηκε πολύ, επισημαίνοντας ότι ο τοκετός για εκείνη κράτησε σχεδόν μία ολόκληρη μέρα αφού πήγαιναν για φυσιολογικό τοκετό. Όμως, όταν διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν έρχεται, ο γιατρός της αποφάσισε να κάνει καισαρική τομή, κάτι που ήταν εξίσου μία δύσκολη κατάσταση καθώς όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μπήκε στο χειρουργείο με αιματοκρίτη 17, πράγμα απαγορευτικό για τέτοιες καταστάσεις καθώς οι φυσιολογικές τιμές είναι πάνω από 40 για μία γυναίκα στην ηλικία της Ιωάννας. Ο Δημήτρης όμως επεσήμανε πως όλα πήγαν καλά στο τέλος και ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που ακούς το κλάμα του μωρού.

Ο ίδιος επίσης παραδέχτηκε για ακόμα μία φορά πως είναι τρελαμένος με τον γιο του στον οποίο, όπως και η Ιωάννα είναι αφοσιωμένοι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που ο γιος του θα τον... κατουρούσε, ενώ επεσήμανε πως αλλάζει συνέχεια πάνες στον μικρό, με την Ιωάννα Τούνη να επιβεβαιώνει ότι ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός και βοηθητικός σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το παιδί τους.

Όσο για την απόφασή τους, πριν σαραντίσει ο μικρός να πάνε βόλτα στην εξοχή για να πάρουν καθαρό αέρα, ο Δημήτρης είπε ότι τον ενδιαφέρει πώς αισθάνεται η μαμά του μωρού που έχει ανάγκη να βγει λίγο εκτός σπιτιού και όχι αυτά που λέγονται ως παράδοση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved