Χριστίνα Παππά: «Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά»
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά»

Η Χριστίνα Παππά αγαπάει πολύ το θέατρο και την τηλεόραση αλλά πιο πολύ αγαπάει το γιο της Δημήτρη στον οποίο έχει και τρομερή αδυναμία

Επιχειρηματίας, ηθοποιός και πάνω απ’ όλα μητέρα ξέρει να συνδυάζει την καρτέρα, με την κοινωνική ζωή. Η Χριστίνα Παππά απολαμβάνει τον ρόλο της γιαγιάς και όπως λέει, νιώθει πως έγινε ξανά μητέρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το πώς είναι ως γιαγιά, πώς είναι οι σχέσεις του γιου της με τον πατέρα της και αν της λείπει ένας σύντροφος.

Ο ρόλος της γιαγιάς πόσο άλλαξε τη ζωή σας;

«Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά και όχι η γιαγιά. Η νύφη μου· είναι υπέροχη και δυνατή μητέρα, θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί».

Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του;

«Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή. Δεν είχαν καθημερινή τριβή. Ήταν μία σχέση που απλά ήταν ο μπαμπάς του, αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά ήταν αδιάφορος. Όπως εγώ μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου έτσι και ο γιος μου μεγάλωσε χωρίς τον μπαμπά του».

Σας λείπει ένας σύντροφος σήμερα;

«Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει αλλά είναι και στιγμές που νιώθω ότι είμαι πολύ καλά. Εγώ έχω μάθει να δουλεύω μόνη μου, να στέκομαι στα πόδια μόνη μου, να κοιμάμαι ό,τι ώρα θέλω, να ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω. Δυστυχώς όταν είσαι σε μία σχέση κάνεις συμβιβασμούς. Επιπλέον δουλεύω τόσο πολύ που δεν υπάρχει χρόνος για μία νέα σχέση»

Είχατε δηλώσει πως πιστεύετε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. «Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα». Τι άλλο μπορεί να κάνει η Χριστίνα Παππά όταν ζηλεύει;

«Η Χριστίνα Παππά όταν ζηλεύει μπορεί να κάνει τα πάντα, φέρνει τα πάνω κάτω. Γι’ αυτό λέω καλύτερα μόνη μου πλέον γιατί ο έρωτας είναι και τρέλα. Μικρή είμαι ακόμα, μέχρι να μεγαλώσω. Έχω παρακολουθήσει, έχω ψάξει κινητό. Έχω μία αλάνθαστη διαίσθηση και όσες φορές έχει γίνει κάτι, έχει γίνει από διαίσθηση. Οι φίλοι μου μου έλεγαν είσαι τρελή, αλλά όσες φορές το ένιωθα όντως συνέβαιναν πράγματα».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved